Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wakacje - wasze plany  (Przeczytany 4314 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vampire

• Użytkownik
    • Piwa: 0
      • CullenFamillyTeam
    Wakacje - wasze plany
    « dnia: Lipca 01, 2009, 14:27:49 »
    Witam!
    Czy wyjeżdżacie gdzieś na wakacje?A może zostajesz w domu, to właśnie tu możesz napisać jakie są twoje plany.
    Ja osobiście w tym roku nie wybieram się nigdzie niestety ale  obiecałem że w następnym roku nic mnie nie powstrzyma i wyjadę sobie gdzieś do ciepłych krajów.. marzenia... takl na serio to pewnie pojadę nad morze do rodzinki.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Wakacje - wasze plany
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 01, 2009, 14:32:20 »
    Tak wyjeżdżamy, pewnie do Chorwacji, nie wiem czy z żonką czy z kochanką załatwioną przez Harrego Engela:)
    A tak poza tym to pewnie po pracy pojerzierze łęczyńsko-włodawskie....czyli na wódeczkę nad Białe, jeśli ktoś wie gdzie to jest...:)

Offline Vampire

• Użytkownik
      • CullenFamillyTeam
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 01, 2009, 14:34:23 »
    Tak wyjeżdżamy, pewnie do Chorwacji, nie wiem czy z żonką czy z kochanką załatwioną przez Harrego Engela:)
    A tak poza tym to pewnie po pracy pojerzierze łęczyńsko-włodawskie....czyli na wódeczkę nad Białe, jeśli ktoś wie gdzie to jest...:)

Żona będzie cie ciągle kontrolować lepiej weź kochankę... Heh na serio temat może się sprawdzić

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 01, 2009, 14:38:27 »
    Żonkę można związać i do szafy.....tak robię jak znajomi do domu przychodzą....:P

hmmm....wakację fajna sprawa tylko cholera czasu szkoda, wole posiedzieć w firmie i dopilnować wszystkiego niż latać po Świecie....taki los pracoholika

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 01, 2009, 16:26:44 »
    Pif-Paf nie radze Ci wracać do domu,twoja żona już wie i teściowa też,czekają na Ciebie w przedpokoju z patelniami...uważaj
    ----------------------
    A w które miejsce jedziesz?Ja byłem rok temu w miejscowości Opatija nad Adriatykiem,śliczny kraj...chociaż nasz jest lepszy,dlatego w tym roku wyjeżdzam na działkę nad Bug;)

Edit:[żart]I ty obiboku nazywasz siebie pracoholikiem???[/żart]
    « Ostatnia zmiana: Lipca 01, 2009, 16:28:23 wysłana przez Väinämöinen »

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 01, 2009, 16:28:22 »
     A ja jadę do Pobierowa (njeeeeee!), potem robię Journey Around The Poland, czyli rozjazdka po całej Polsce po rodzinie i takie tam.

Pif-paf
    (click to show/hide)

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 01, 2009, 16:47:37 »
    MW jeszcze nie wiem, ale na pewno samochodem i na pewno w nieznane, coś zawsze się znajdzie, jakiś fajny hotelik nad morzem.....mam nadzieję....ostatnio właśnie w taki sposób pojechałem do północnych Niemiec i była zajeb....

Edit: Tak, jestem pracoholikiem, a Ty nizyn nie zapędzaj się za daleko....jest jakaś granica
    « Ostatnia zmiana: Lipca 01, 2009, 16:53:52 wysłana przez pwi7aaf »

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 01, 2009, 18:29:17 »
    W moim przypadku lepiej zostać w domu, nie jedna osoba wyjeżdża właśnie tam, gdzie ja mieszkam- na Mazury.
    pozdro

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 01, 2009, 19:58:54 »
    PIf-Paf-W takim razie polecam Ci półwysep Istria,jest stosunkowo blisko,chyba,że masz czas to Dubrownik lub Jeziora Plitwickie...śliczne miejsca,ale strasznie gorące.W sierpniu jak mi się uda to pojadę do rodziny w Norwegii tam to dopiero będę miał zabawę(ryby;) 

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #9 dnia: Lipca 01, 2009, 20:00:15 »
    Samotny wypad do lasu na 4 dni jak dam radę. W sensie, czy starczy mi odwagi ;)
    XXX

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #10 dnia: Lipca 01, 2009, 20:08:09 »
    Samotny wypad do lasu na 4 dni jak dam radę. W sensie, czy starczy mi odwagi ;)
    Czemu ma Ci nie starczyć... To jest genialne ja ostatnio byłem na 6 dni i było naprawdę zajebiście! Ja jeszcze specjalnie wybierałem tereny dość trudne bo taka walka z samym sobą daje dużą satysfakcję i naprawdę pokonując samego siebie i swoje ograniczenia duuużo się o sobie samym dowiadujesz, a jak w nocy spać nie możesz bo jak Ci od kilkudziesięciu kilometrów marszu zrobią się bąble to wiesz że żyjesz.
    Naprawdę polecam wszystkim, tylko taka rada róbcie sobie ten survival ładnych kilkadziesiąt kilometrów od domu i jak najdalej od jakichś ludzkich zabudowań, a najlepiej jakbyś wybrał sobie lokalizację wziął kompas i mapę i udał się tam na pieszo (jakieś 40-60 km), kilka dni tam pobył (zaplanuj co chcesz robić bo takie siedzenie nie jest super entazjustyczne), a później znów z kapcia do domu.

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #11 dnia: Lipca 01, 2009, 21:01:52 »
    Tak też robiłem, do tej pory spędziłem 2 dni w lesie, jednak bez spania, za bardzo bałem się przyjścia niedźwiadka ;). Pisałem więc sobie trochę rzeczy w zeszycie przy ognisku.

Tym razem biorę saex'a, krótki miecz (chyba jako straszak, ew. żeby ew. szarżujący dzik się nadział na ostrze_ i pistolet gazowy również jako straszak. Co do zajęć. Nie na darmo jestem snajperem w ASG. Mogę zastygnąc w bezruchu i patrzyć się tylko w przestrzeń. Spędziłem tak 8 godzin. Nie jest to ciekawe, ale da się żyć. Oprócz tego planuję zrobienie swoistej pocztówki z lasu dla koleżanki, więc sporo mi zajmie znalezienie surowca i wyskorabnia, wyrycia tego czego chcę ;)
    XXX

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lipca 02, 2009, 07:57:43 »
    PIf-Paf-W takim razie polecam Ci półwysep Istria,jest stosunkowo blisko,chyba,że masz czas to Dubrownik lub Jeziora Plitwickie...śliczne miejsca,ale strasznie gorące.W sierpniu jak mi się uda to pojadę do rodziny w Norwegii tam to dopiero będę miał zabawę(ryby;) 

Sprawdzę na necie jak to wszystko wygląda, dzięki za pomoc:P

Offline terrorist

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Lipca 03, 2009, 08:12:23 »
    Ja pojade na woodstock , może jeszcze gdzieś ?Ale nie wiem :P

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #14 dnia: Lipca 03, 2009, 09:50:40 »
    Ja zapewne będę odwiedzał rodzinę, jakieś wycieczki i duperele, ale wczoraj dla zbicia czasu wyjechałem po ulewie na przejażdżkę na rowerze po lesie... Było cudownie xD Wjechać pełnym impetem w kałużę bezcenne;) Jeśli ktoś lubi poszaleć i trochę się zbrudzić i lubi sport to gorąco polecam;D