Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Graba !Ludziska!  (Przeczytany 699 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Taran Waran

• Gość
    Graba !Ludziska!
    « dnia: Czerwca 28, 2009, 11:03:59 »
    Graba ludziska ! Właśnie dziś w nocy kupiłem M&B za 36$. Wiem że w sklepie jest taniej w Polsce. Ale M&B ma potencjał bardzo duży i ostatnio nic tak mnie nie wessało żebym do 7-rano grał. A pozatym jest szanasa że jak dofinansujemy firmę to się podjarają i wyskoczą z "M&B II" .
    Gram w wersję 1.011. bez żadnych modów. Narazie eksperymentuje z postaciami więc nie dorobiłem się wysokiego lvlu.Chociaż już biegam w pełnej płytowej zbroi mam około 40 wojów z czego połowa to weterani w zbrojach ale i z apetytem na złoto co tydzien. No nic okoliczne wioski pladrujemy ale maży mi się już własny zamek.Questy są naprawdę fajne a szczególnie takie w któych zbieramy dla kogoś podatki a potem i tak ich nieoddajemy :).
    Ogólnie jest super gra i tyle co tu dużo gadać !
    Pozdro.

Offline Vampire

• Użytkownik
    • Piwa: 0
      • CullenFamillyTeam
    Odp: Graba !Ludziska!
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 28, 2009, 18:11:35 »
    Witam! Mam nadzieję że będziesz stosował się do regulaminu.

P.S ( Wyśpij się czasem i nie zostań dzieckiem Nea)