Witam
Mam na imię Marcin, mam 18 lat i pochodzę z Gostynina (niedaleko Płocka :)). Interesuje sie kotami ( xD) oraz grami komputerowymi. Jeśli chodzi o koty, to obecnie mam ich tylko 6 (najstarsza - około 10 lat, jej córka[ale to brzmi ;p] około 6 lat, i są jeszcze młode kocioczki - około miesiąca). Jeśli chodzi o gry najbardziej lubię gry strategii, RPG, MMO.
Muza- generalnie słucham prawie wszystkiego- od cięższych brzmień poprzez hh aż do łagodnej muzyki. Jednak najbardziej lubię mało znany zespół o nazwie Sabaton :].
Tyle jeśli chodzi o mnie. Teraz trochę o naszej ukochanej grze :]
O M&B dowiedziałem sie w połowie maja, podczas oglądania filmików na YT. Na początku grałem w demo (no to do 6 czy 7 lvla ;p). Pózniej ściągnąłem z internetu (tak tak wiem jestem zuo i jestem piratem, będzie M&B 2 lub dodatek to kupie ;d) i tak zacząłem grać w native. Swoimi oddziałami wspierałem Carat. Walczyłem z tymi co mnie atakowali :D. Znudziło mi sie po 150 dniach (w grze :]). Zacząłem szukać modów do gry i właśnie w taki sposób dotarłem do tego forum. Do tej pory najlepszy moim zdaniem mod jaki znalazłem to The Eagle And The Radiant Cross. Swoimi oddziałami wspieram Imperium :] Najlepiej mi się walczy łukiem :] Fajnie dostaja hed shoty. Jednak zawsze mam ze sobą lance i 1 ręczny miecz. Lubię uderzać nachyloną lancą ;p 1 hit -zgon :] Gdy padnie mi konik (rączy rumak - 44 speeda, ale słabe opancerzenie) wyjmuje 1 ręczny mieczyk (lub Zweihander, zależy czy mi sie chce robić "siekierę" czy chce sie pobawić) i wybijam wszystko co mi najdzie pod ostrze :]
No to tyle ;p
Pozdro
Alladrix
PS: Soory że tak dużo, tak jakoś wyszło ;p