Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witajcie  (Przeczytany 749 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Asagir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witajcie
    « dnia: Czerwca 25, 2009, 16:48:45 »
    Witajcie.

Na początku zaznaczę, że regulamin czytałem. Takie zboczenie zawodowe już mam, ze regulaminy i procedurki lubię czytać.
    Co do stosowania się...nie ma sprawy.

W M&B raczkuję, ale to raczkowanie podoba mi się bardzo, jak i sama gra.
    Mój, po kilku próbach i błędach, bohater to Asagir Dergis Ibn Rashid i jak łatwo się domyśleć jest Khergitom.
    Styl walki lekkiej jazdy wspomaganej nielicznymi oddziałami piechoty mam jeszcze od czasów Medieval 2 TW ( gra Polskim Królestwem) i chyba najbardziej mi odpowiada, przynajmniej na razie.

Do Swadian nic nie mam, byleby tylko często zapasy w wioskach uzupełniali, bo taki już sport sobie znalazłem odwiedzać ich czasem i prosić grzecznie, a jak nie dają to samemu brać, ot modą Kmicicową.

Pozdrawiam wszystkich.
    A.

P.S. Mam na imie Artur

PS 2 - Wspominałem, że regulamin czytałem?

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    Odp: Witajcie
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 25, 2009, 17:16:45 »
    Witaj!Właściwie nie lubie mong.... znaczy się Khergitów ale dobrze że przynajmniej bijesz sawadian.

PS:Zarzuć jakimś "skrinem" swojego woja.

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 25, 2009, 17:27:21 »
    Niech żyje Asagir! Ku chwale Caratu Khergickiego! ;-)

Lubisz RPG? D&D? Byłeś kiedyś MP?
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 30, 2009, 13:13:13 »
    Ahhh... kocham Khegritów,ale jeszcze bardziej Vaegirów
    Witamy na forum!

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...