Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Duchy,UFO,2012 etc  (Przeczytany 2805 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Revan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Nie patrz za siebie! \m/
    Duchy,UFO,2012 etc
    « dnia: Czerwca 25, 2009, 16:35:22 »
    Jak wyżej, Piszcie w takiej formie jak ja, dla czytelności

Duchy:Hmm no w sumie wierze w jakieś byty  "niecielesne" ale na pewno nie przekonują mnie opowieści tych bajarzy o zjawach co szurają łańcuchami w zamkach.

UFO: to jest niemożliwe żeby bytów pozaziemskich nie było. No bo jak? Są niezliczone ilości galaktyk i tylko w tej jednej, jedynej na jednej, jedynej planecie by istniało życie? No nie bardzo... Oczywiście nie uważam że są to te jajogłowe stwory latające w śmiesznych spodkach.

2012: Hehe równie dobrze koniec świata może być jutro, albo w 3012, albo za 100 lat

Teraz wy napiszcie co sądzicie o tych 3 sprawach, a najlepiej rozwińcie jeszcze temat :)
    "I wyszedł drugi koń rydzy; a temu, który na nim siedział, dano, aby odjął pokój z ziemi, a iżby jedni drugich zabijali, i dano mu miecz wielki."

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Duchy,UFO,2012 etc
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 25, 2009, 16:49:00 »
    Wszystkie te rzeczy to istne absurdy, więc nie mam pojęcia po co podejmować jakiekolwiek rozważania na ten temat, chce tylko przypomnieć, że żyjemy w XXI wieku, a nie w średniowieczu....to tego pasują jeszcze czarne koty, czarownice i inne podobne temu głupoty wyssane z palca....

Duchy: totalna głupota wymyślona przez ludzi.....

UFO: niezidentyfikowany obiekt latający, jeszcze większa głupota, faktycznie może być życie na innych układach słonecznych, galaktykach, ale jest to wszystko tak daleko oddalone od Ziemii, więc niemożliwością byłaby taka podróż....

2012: kretynizm

Offline bednar32

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 25, 2009, 16:53:59 »
    Duchy-nie wierze
    Ufo-może odrobinke przecierz jesli na planecie takiej jak nasza(srodowisko,atmosfera) napewno wiele takich planet to musi cos istniec :P
    Hmmm... 2012-Bardzo mozliwe.Mozliwe jednak kilka lat pozniej :P.Koncza sie zasoby na Ziemi.Najwieksze mocarstwa beda ze soba walczyc.To moja teoria :DTerazniejsze sluchluchy o korei :D

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 27, 2009, 16:57:28 »
    Temat już był, ale pod tytułem "zjawiska paranormalne". Mogłeś sobie odkopać. Ale żeby nie było offtopu...
    Duchy- no jasne, że wierzę. Co w tym do nie wierzenia. Tak jakby nie wierzyć w Boga, ale to już prywatna sprawa.
    UFO- no bez jaj! Latające spodki itp. to prowokacja mediów po to, żeby ludzie np. kupowali gazety, oglądali TV... W to, że istnieją gdzieś jakieś mikroorganizmy nie wątpię, ale one nie przylecą tu przez miliony lat. Słowem UFO to bzdura.
    2012- dokładnie nie rozumiem tego, ale coś słyszałem o kalendarzu majów, który kończy się 2012r. 21 grudnia. Ta data NIC nie oznacza, z wyjątkiem przesilenia zimowego.
    pozdro

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 27, 2009, 17:01:56 »
    Miałem nie pisać w tym temacie, ale muszę...

Duchy - Oczywiście, że nie wierzę w takie bzdury, to tak jakby wierzyć w boga. Ale to prywatna sprawa.

UFO- Napiszę tak. Otóż jestem pewien z recjonalnego punktu myślenia, że niewątpliwie życie pozaziemskie istnieje na innych planetach, ale w przylatujące na ziemię spodki już trochę mniej, choć mam umysł otwarty i takiej ewentualności nie wykluczam.

2012 - Koniec świata według przepowiedni Majów (tzn. w związku z końcem ich kalendarza). Zupełnie w to nie wierzę, już bardziej prawdopodobny jest koniec świata ze względu na Euro 2012;)

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 27, 2009, 18:01:21 »
    Duchy - wierzę. Tylko nie wiem, czy to jakieś ludzkie dusze, czy wytwór siły ludzkiej psychiki.

UFO - tutaj już bez wahania: wierzę. Wystarczy spojrzeć na nie-ocenzurowane zdjęcia Księżyca...

2012 - suma cyfr to 5, a 5 x 133,2 to 666, w tym musi coś być... To, że kalendarz Majów się kończy akurat 21 grudnia 2012, to rzecz normalna. Mój kalendarz kończy się 31 grudnia 2009 roku, o, wtedy będzie koniec świata.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Eddy

• Użytkownik
      • EddyGallery
    « Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 27, 2009, 19:37:04 »
    a ja wierze w 2012... to będzie istna katastrofa dla polaków...

UFO - no coś w powietrzu może latać czego nie możemy zidentyfikować...

Duchy - hmm... może i są, ale się nie ukazują ;]

Offline Maly_007

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 27, 2009, 20:21:52 »
    Duchy - Może i są, a może i ich nie ma... Jak jakiegoś zobaczę to uwierzę...

UFO - gdzieś tam musi być...

2012 - Zobaczymy... Może będzie katastrofa... dla Polaków, ale kataklizmu nie będzie... Prędzej spadnie deszcz gum do żucia... :P

Offline Vampire

• Użytkownik
      • CullenFamillyTeam
    « Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 27, 2009, 20:36:21 »
    Wszystkie te rzeczy to istne absurdy, więc nie mam pojęcia po co podejmować jakiekolwiek rozważania na ten temat, chce tylko przypomnieć, że żyjemy w XXI wieku, a nie w średniowieczu....to tego pasują jeszcze czarne koty, czarownice i inne podobne temu głupoty wyssane z palca....

Duchy: totalna głupota wymyślona przez ludzi.....

UFO: niezidentyfikowany obiekt latający, jeszcze większa głupota, faktycznie może być życie na innych układach słonecznych, galaktykach, ale jest to wszystko tak daleko oddalone od Ziemii, więc niemożliwością byłaby taka podróż....

2012: kretynizm

1. Zgadzam się w zupełności
    2. O co tu wiesz.... Może i to są duże odległości ale nie wiesz czy nie ma obcych a jak są to jakie rozwinęli technologie.

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 27, 2009, 21:23:15 »
    Duchy: wierzę w duchy, demony itp. ale nie w wersji podawanej przez media, czyli jakieś tam hellboye, omeny czy WTF.
    UFO: wierzę w byty pozaziemskie i coraz bardziej zbliżam się do stwierdzenia, że jakieś przyleciały na naszą planetę
    2012: Nubiru. Poszukajcie na googlach.

Ogólnie, dopuszczam do siebie wiarę w bardzo dużym prawdopodobieństwie tych spraw, ale nie jestem do końca przekonany o ich stuprocentowym istnieniu.

Offline bednar32

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 27, 2009, 21:27:47 »
    Nizin UFO na 90 %
    Wojna w 2012 20% konflikty z korea,iran sie pewnie wlaczy itd.

Ja sadze ze szybciej ufoludki beda chodzic po Ziemi i sie z nami kumplowac :D

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 27, 2009, 21:39:50 »
    Duchy: hmm mozliwe mozliwe,
    UFO: raczej pewne że są jakieś inne formy życia ale żeby je nazawać UFo ?, w to raczej nie wieże bo wydaje mi się że to "UfO" się ujawni za 100-1000 lat...
    2012: tak jak kolega pare razy up - jakis polak [po kompromitacji] wysadzi ziemie...

to tyle, pozdro

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 27, 2009, 23:04:00 »
    Jako że temat już był i jego nazwa została wcześniej podana kieruję was właśnie tam.