Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: CrossFire  (Przeczytany 3131 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: CrossFire
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 10, 2009, 16:31:23 »
    Czyli mam rozumieć, że rozwijanie postaci Ci nie pasuje ale FPS bez rozwijania postaci też Ci się nie podoba. Bronie kupowane na czas nie podobają Ci się ale te kupowane na stałe też Ci nie pasują...człowieku zastanów się trochę. Poza tym co do Twojej ostatniej wypowiedzi - zostawmy to bez komentarza, bo aż mi się wnętrzności skręcają jak to czytam.

Gdzie ja to napisałem? MYŚLAŁEM ze Crossfire to coś jak AC czyli w bez żadnego rozwoju postaci. Kupowanie na czas PODOBA mi się.

Offline terrorist

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 20, 2009, 16:00:55 »
    Niemam narazie w co grac to pogram sobie w to ( bo komp słaby ) . Narazie ściągam.

Offline Spartan123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 28, 2009, 17:10:19 »
    Ja gralem w wszystkie 21w2qs2ecv3rbgb gb fc rwfvgt5g5tg5t4gmk nmbg r4frtfvergergretgertgergertgrgretg

o_o 2ghh2hgh22h2h

wow2525184fsuffhafahuihreghgetywgtlpierwszeostrzeżeniedlapanaspartan123zaspam

« Ostatnia zmiana: Lipca 28, 2009, 17:17:16 wysłana przez Kolba »

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 29, 2009, 10:00:50 »
    CF jest niezły ale taki CA bijego o głowe,jeszcze wyjdzięParrabellum to wszystkim pokaże kto tu rządzi.

Offline Spartan123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 03, 2009, 15:43:44 »
    Ej sorry za to co tam było napisane. To co bądź to mój mały kuzyn mi popisał.Pls wywalcie ostrzeżenie.

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 04, 2009, 19:42:30 »
    Wszystko zależy od komputera, Parrabellum może będzie i lepsze od CA i CF ale wymagania będą takie, że ja pierdziele.