Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Najgorsze mody (takie których nie opłaca się ściągać).  (Przeczytany 10190 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bartek678

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Najgorsze mody (takie których nie opłaca się ściągać).
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 24, 2009, 19:39:53 »
    Może masz racje proud ale raczej nie. Założyłem ten temat, bo już mam dość ściągania tandetnych modów podczas poszukiwania jakiegoś nowego.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 24, 2009, 19:43:42 »
    Oszczędzę wam wymieniania. Tak będzie szybciej i łatwiej.
    Wszystkie mody z tej strony są badziewne http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/ . W końcu padnie nazwa każdego z dostępnych tam.

Offline Jędrek13

• BANITA
    • Użytkownik
    • S.W.A.T.4 ForEveR ! !
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 29, 2009, 15:14:34 »
    Najgorszym modem w jaki dotąd grałem jest Europe 1200. Co chwile wywalało do pulpitu nazwy postaci i miast określała liczba. Grało się nawet przyjemnie przez 5 pierwszych minut po czym go usunąłem. Naprawdę nie polecam.

Offline PBaran

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 08, 2009, 23:26:52 »
    moim zdaniem najgorsze są mody star wars i o 1 i 2 wś ale najgorszy mod to Guardian party for 1.010 DX9 221 (tekstury w nim widać przez wzgórza a hełmy to tylko jakiś cień)

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #19 dnia: Lipca 12, 2009, 17:46:39 »
     Naraziłeś się mi tą wypowiedzią. Mody o IIwś są głupie? Ja ci pokarzę... To przez takich jak Ty FB ma opóźnienie w wydaniu bety!
    Najgorszy mod wg. mnie to.... Hagemony Series: Barbarian Invasion! Celtyccy i rzymscy łucznicy są dobzy w strzelaniu z kusz, nie łuków, ogólnie tylko oni mają nowe jednostki, zupełna chała, chociaż modzik może na chwilę wciągnąć...

Offline bartek678

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Lipca 13, 2009, 10:01:05 »
    Popieram przedmówce nie można przekreślać modów o tej tematyce, bo mogą okazać się bardzo ciekawe.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lipca 13, 2009, 11:02:02 »
    Naraziłeś się mi tą wypowiedzią. Mody o IIwś są głupie? Ja ci pokarzę... To przez takich jak Ty FB ma opóźnienie w wydaniu bety!
    Najgorszy mod wg. mnie to.... Hagemony Series: Barbarian Invasion! Celtyccy i rzymscy łucznicy są dobzy w strzelaniu z kusz, nie łuków, ogólnie tylko oni mają nowe jednostki, zupełna chała, chociaż modzik może na chwilę wciągnąć...
    No nie. Tego słuchać już moim uszom nie wypada. Dawno nie pisałem, bo miałem sesję a po niej jakoś nie miałem sił, ale z tym się nie zgadzam. Uważam że cała seria hegemony jest bardzo fajna, akurat gram najsłabszymi czyli Rzymem więc jest trudno a to właśnie lubię, wiadomo że w każdym modzie są jakieś nieścisłości historyczne ale liczy się efekt finalny, a ten jest wporzo.

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #22 dnia: Lipca 13, 2009, 11:22:53 »
     Nie chodzi mi o serię Hagemony, ani o to, że BI jest sam w sobie crapem. Chodzi o to, że HS zupełnie zaniedbało BI, które ma tyle niedopracowań, że aż żal dupę ściska (przepraszam za wyrażenie). Czekałem na ten mod i kiedy w końcu został wydany, to aż mi szczena opadła, jak można było zepsuć pewniaka... Też gram Rzymem, i trochę dziwne jest to, że mają najlepszą kawalerię, a nie piechotę w grze. Jedyne, co jest zmienione, to mapa, jest dodanych trochę przedmiotów, ledwo dwie fakcje mają podmienione uzbrojenie (ale statsów już nie!), ogólnie tylko w tych dwóch krajach autorom zechciało się cokolwiek zmienić, bo Vaegirów dano jako Gotów do Iberii i Grecji, Nordowie zajęli miejsce Dacji, a Khergici zostali obdarowani ziemiami Partów. Jedyne, co jest zmienione w jednostkach tych frakcji, to napis przed nazwą jednostki oznajmujący pochodzenie. Same drzewka rozwoju są niezmienione, więc wśród Gotów nierzadko spotykamy rycerzy. Po prostu: porażka. Gdyby komuś chciało się chociaż trochę popracować, to wyszłoby coś fajnego. A tak, mod sprawia ważenie zrobionego w tydzień.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Lipca 13, 2009, 11:33:46 »
    No fakt z tą kawalerią to trochę przesada chyba że wzieli za wzór katafraktów z cesarstwa bizantyjskiego. Ogólnie się zgadzam ale i tak jest ciekawie a inwazja Marcomanów jeszcze przede mną.

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #24 dnia: Lipca 13, 2009, 11:45:54 »
     A właśnie, kiedy ta inwazja nastąpi? Bo u mnie Rzym traci bez przerwy zamki na rzecz Dacjan, ale za to mamy Brytanię i Skandynawię. Zastanawiam się, czy, przypadkiem nie byłoby lepiej przenieść Cesarstwo z południa na północ... Ale, koniec offtopu! Nie najlepiej spisuje się mod Prophesy of Pendor. Tak samo jak BI, są fajne przedmioty, niezłe frakcje, wciągająca fabuła, ale to wszystko traci blask, kiedy ujawnimy nieliczne, ale bardzo wkurzające bugi.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Lipca 13, 2009, 11:48:47 »
    Inwazja chyba tak jak w Damoclesie, po roku. Co do Pendor ilość bugów o jakiej słyszę odstrasza mnie od ściągnięcia. Zrobia jakąś łatkę?

Offline bartek678

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Lipca 15, 2009, 09:50:23 »
    Ja tam grałem w wersję 2.1 i jakoś na duże bugi nie trafiłem.

Offline DzikiJoe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Lipca 15, 2009, 14:07:47 »
    A ja gram dosyć dlugo w pendor i jedyny bug jakiego spotkałem to oszukiwanie w liczbie jednostek ale tylko jeżeli walczy sie razem z sojusznikiem.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #28 dnia: Lipca 15, 2009, 14:09:44 »
    Już macie nawet patcha 2.03, który eliminuje niemal wszystkie błędy, ale radzę wam chwilę poczekać, ponieważ ma się ukazać 2.1 niedługo i poprawione zostaną występujące u niektórych błędy z liczeniem jednostek.

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #29 dnia: Lipca 16, 2009, 17:24:39 »
    Ech, a ja juz mam swoje krolestwo, ktorym podbilem cwierc swiata. Chyba nie sciagne nowszej wersji xD