Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 739 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dante

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam
    « dnia: Czerwca 22, 2009, 18:19:24 »
    Tak więc jak jest już napisane w tytule Witam na tym zacnym forum

Jestem Kamil choć i tak wszyscy na mnie mówią Dante i jakoś tak mi wygodniej, mam 18 lat interesuje się programowaniem aplikacji webowych jak i na potrzeby matury z informatyki zwykłych programów. Mam całkiem sporo doświadczenie przy współpracy z silnikiem Vallheru  (współtworzenie gry opartej na tym silniku). Do tego gram w amatorskim zespole na gitarze basowej :) 

Co do mojej postaci z gry to jak nie trudno się domyśleć zwie się Dante, ma 37 poziom i ponad 7k morderstw na swoim sumieniu. Do walki preferuje szczególnie miecz półtora ręczny i tarczę(jak tarcza się rozwali to nasza postać bierze miecz w obie ręce) i łuk, którego używam częściej podczas oblężenia miasta, gdzie można spokojnie ustrzelić dużo headshotów zanim wieżyczka się doczołga do murów. Walczę po stronie Nordów dzięki czemu większość mojej armii stanowi ich piechota ale oczywiście nie może zabraknąć jeszcze Swadianskich rycerzy.
    No i to chyba tyle.
    Pozdrawiam

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    Odp: Witam
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 22, 2009, 18:39:06 »
    Skąś znam jakiegoś Dantego. Ah... może się mylę.
    Witaj na forum i miłej zabawy ;]

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 22, 2009, 20:18:42 »
    Witam radzę jeszcze dołączyc do armii co  najmniej khegrickich lanserów przydają się czasami POZDRAWIAM

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 22, 2009, 23:16:02 »
    Za post w 'Idealnym RPG' masz u mnie wielkiego plusa ;-). Obyś długo tutaj został!
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.