Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Hello  (Przeczytany 708 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Baseboll

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Hello
    « dnia: Czerwca 22, 2009, 01:05:46 »
    Witam strudzonych wędrowców i poszukiwaczy przygód :D Zaczynając od życia realnego to jestem Tomek, lat 19 i pochodzę z Żywca :D

A teraz to co tygryski lubią najbardziej czyli M&B :D Moja postać zwie się Lord Riko (dawniej Riko :P). Mam 32 poziom, preferuję grę: łuk + 2h sword, z naciskiem na to pierwsze :D Na początku gry pomagałem Rhodokom, lecz po podbiciu znacznej częśći świata (Nordowie + 1/2 Chanatu), postanowiłem razem z Lady Isollą zorganizowac rebelię, która zakończyła się dziś (nie no jest juz po północy to zakończyła się wczoraj :P) pełnym sukcesem :) Po samodzielnym podbiciu miasta Veluca, nie otrzymałem pozwolenia na przywłaszczenie sobie go, tak więc odstapiłem od wasalstwa Issi, zachowując zdobycze wojenne i prowadze własne państewko ;)

Moja armia składa się głównie z Swadańskej kawalerii, oraz Nordryckiej piechoty jako grupa atakująco-zdobywająca zamki :D

Poniżej screen mojej postaci ;]

-JESTEŚMY OTOCZENI!!
    -Świetnie! Będziemy mogli atakować z każdej strony!

Pozdrawiam ;]
    Spal Heretyka, Zabij Mutanta, Oczyść Niewiernych

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    Odp: Hello
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 22, 2009, 12:14:02 »
    Witam witam widzę że jesteś zaprawionym w bojach wojownikiem i przyda ci się chwila relaksu na forum aby trochę, bez zbędnych mieczy porozmawiac,armia imponująca nordowie i swadiańska konnica też tak lubię ale częściej łącze nordów z Khegrickimi Lancerami lub Vaegirskimi rycerzami.

Pozdrawiam

Sir Duumek20