Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Sugestie by Dante  (Przeczytany 1364 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dante

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Sugestie by Dante
    « dnia: Czerwca 21, 2009, 01:12:23 »
    Tak więc chciałbym zacząć od tego że strona bardzo mi się podoba, wygląda naprawdę profesjonalnie a moje sugestie to raczej kosmetyczne poprawki

1. Przydałoby się trochę więcej dynamiki na stronie, nie chodzi mi tutaj o jakieś zarąbiście efektowne kodzienie w javascript/Ajax tylko o lekka zmianę menu. Przy użyciu biblioteczki mintAjax i jquery można  schować trochę elementów, które pokazywałyby się dopiero po kliknięciu, i jeszcze dałoby rade zrobić ładowanie w biegu tzw. bez przeskakiwania strony, na pewno by to zaoszczędziło trochę czasu userom że słabszym netem
    2. Rubryka polecany mod powinna mieć pewną losowość, powstało przecież kilka dość ciekawych modów do tej wspaniałej gry, więc wyświetlanie jednego chyba nie mam sensu, a skrypcik losowości byłby banalny do stworzenia

I to chyba tyle, jak coś mi jeszcze wpadnie to napisze w tym temacie

Jak coś to mogę służyć pomocą przy kodzie ;)

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Sugestie by Dante
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 22, 2009, 14:55:11 »
    mysle ze strona taka jak nasza nie potrzebuje az takich wodotryskow. Poza tym nasz cms jest tak leciutki, ze nawet na laczu 128 laduje sie blyskawicznie.

A co do polecanych modow, to zastanowie sie nad tym gdy wplyna nowe recki :)

dzieki za sugestie
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Dante

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Sugestie by Dante
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 23, 2009, 12:41:54 »
    a i tak jeszcze jedna sugestia mnie naszła ;) moglibyście zrobić logowanie od razu na stronie i zrobić sesje od razu na forum, wtedy jakby ktoś chciał komentować to by nie musiał cały czas uzupełniać pola nick, tylko że to już by było więcej zabawy w kodzie ;)

i jeszcze cos zauwazyłem rozbijcie tutaj http://www.mountblade.info/s.php?id=4 ten tekst:

[b]Królestwo Swadian:[/b] Zajmuję ona centralną cześć Carladi. Potęga militarna tego państwo oparta jest na kawalerii która bez problemu , przebija się przez znacznie liczniejszą grupę nieprzyjaciela. [b]Chanat Khergitów:[/b] Pustynna południowo- wschodnia cześć krainy. Specyfika wojsk oparta jest na lekkich pancerzach oraz najlepszych łucznikach w całym świecie gry. Konni łucznicy potrafią na pełnej szybkości wypuścić setki celnie zaadresowanych strzał. Dodać do tego szybkie konie i już możemy powiedzieć, że jest to nieprzyjemny i ciężki do dogonienia przeciwnik. Taktyka jest prosta, strzelaj i trzymaj się z daleka.
    taka mała pierdółka ale zawsze to lepiej wygląda ;)
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 23, 2009, 12:46:05 wysłana przez Dante »