Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Błąd podczas oblężenia  (Przeczytany 1060 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dante

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Błąd podczas oblężenia
    « dnia: Czerwca 21, 2009, 00:47:16 »
    Witam, to jest mój pierwszy post na tym forum mam nadzieje że mi wybaczycie że zaczynam od błędu i szukania pomocy ;)

Tak więc błąd mam tylko i wyłącznie podczas oblężenia miasta Dhirim, mianowicie zamiast wieży oblężniczej mam na polu bitwy tylko trochę drewna mimo że wcześniej poświęciłem ten potrzebny czas do zbudowania jej, bo inaczej nie da się chyba zaatakować. Pierwsza myśl jaka mnie naszła to "Co to je*** zrób to sam?". Próbowałem wielu rzeczy już od reinstalu gry po nawet formatowanie kompa(ofc save sobie zgrałem wcześniej :))  niestety nic nie pomogło a co najgorsze ten problem występuje tyko przy oblężeniu tego miasta

Offline daro12342

• Użytkownik
    • Masywnej Budowy Hunter is THE BEST
    Odp: Błąd podczas oblężenia
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 21, 2009, 00:58:05 »
    Jaką masz wersje gry, ze spolszczeniem grasz?

EDIT: To jest link do paczki poprawiającej ten problem http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,46292.0.html jak nie pomoże to poszukaj tutaj http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=1348.15
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 21, 2009, 01:08:40 wysłana przez daro12342 »

Offline Dante

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 22, 2009, 17:17:11 »
    dzięki wielkie za pomoc :)

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 23, 2009, 08:52:43 »
    Też tak miałem i musiałem unikać tego miasta i jeszcze coś dzięki daro12342.