Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Star Wars: Empire at War  (Przeczytany 1353 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wedge Antilles

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Star Wars: Empire at War
    « dnia: Czerwca 13, 2009, 11:17:20 »
    Swietna gra RTS osadzoa w swiecie gwiezdnych wojen. Mnie sie bardzo podoba. Osobe ktore by zagrala przez neta niech mi napisze na gg: 11480124

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: Star Wars: Empire at War
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 13, 2009, 14:30:09 »
    Może i świetna ale przez pierwsze 2-3h, potem zaczyna nudzić, ponieważ jest straaasznie schematyczna. Zdarzają się jednak fajne i ciekawe misje. Ogółem najlepsza gra RTS serii SW.

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 13, 2009, 20:39:11 »
    Ogółem najlepsza gra RTS serii SW.
    Chyba nie grałeś w takie stare gry, jak np. rebbelion... EaW jest jedną z gorszych strategii RTS SW, ale jednak jest warta kupienia.

Żeby offtopu nie było:
    Ja tam w multi nie gram, wg. mnie jest głupawy. Ty masz bazę, wróg ma bazę i jest loteria kto szybciej zrobi najlepsze jednostki, ataki orbitalne (lub planetarne) i bombowce... A żeby pograć sobie w glactic conrqest on-line trzeba mieć kilka (naście) godzin na granie bez przerwy, a ja tak nie mam... Ale single player jest nawet fajny.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 24, 2009, 18:53:21 »
    Sorry za odświeżanie.Mam problem z dodatkiem.Wszystkie żeczy dodane przez dodatek wyglądają mniej więcej tak :
    Mam ekran gry i juz 1 błąd gra jest po angielsku a powinna być po Polsku.Potem przechodzę do ekranu potyczki i zamiast nazwy mapy mam cos takiego _map_Nazwa_Mapy_ a zamiast Drużyna 1, 2, 3, albo frakcji Konsorcjum jest [MISSING] .To samo jest z budynkami i jednostkami nowymi w grze.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara