Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dwa LOTR?  (Przeczytany 5001 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    Odp: Dwa LOTR?
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 05, 2009, 20:59:08 »
    Na forum na moją krytykę powiedział żebym się odwalił bo się nie znam ale w prywatnej wiadomości jaką od niego dostałem to....

Offline Chingis-Chan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Jedna strzała, jeden trup...
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 05, 2009, 22:50:49 »
    Co innego z tym nowym tureckim modem-on jest robiony wyłącznie na podstawie filmu...

W takim razie jak wyjaśnisz sprawę chociażby jednego z bohaterów, Thengela? (Pojawia się zamiast Matyldy) Nie pojawia się w ekranizacji Petera Jacksona :P

taka mała wzmianka a propo gry robionej 'wyłącznie' na podstawie filmu :P

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 06, 2009, 07:58:00 »
    Na forum na moją krytykę powiedział żebym się odwalił bo się nie znam ale w prywatnej wiadomości jaką od niego dostałem to....
    Nie tylko ty dostałeś taką prywatną wiadomość, ale jej treści nie napiszę.

I admini niby to ignorują?Coś mi się nie chce wierzyć w tak Hardcorową wersję chyba trochę podkoloryzowałeś.
    Nic nie koloryzował. Poczytaj sobie tematy z TLD na TaleWorlds i skrytykuj w którymś jakiś model, pomysł, czy coś podobnego, a zobaczysz jaka będzie reakcja. Nie dosyć że "szanowny" Melkir Ci napisze "spi***alaj" to jeszcze watacha jego psów się na ciebie rzuci, bo nie mają co robić tylko mu w d**e włażą, a po jakimś czasie dostaniesz od niego pm...

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 06, 2009, 14:26:14 »
    Zaczyna tu pachnieć spamerstwem....

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 07, 2009, 21:45:55 »
    Tak, w Twoim wykonaniu :P Powoli każdy się przekonuję, że Melkir zrobił z siebie "pół-boga" świata modderskiego M&B. Bardzo bym chciał żeby mod tych Turków stał się popularniejszy od TLD. Ale wydaje mi się, że mimo nadmiernego (i to o dużo) przechwalania Melkir zna się na rzeczy i potrafi zrobić coś porządnego. Nie zmienia to faktu, że jest chamem i go nie lubię.

Offline Aurendil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 08, 2009, 19:54:30 »
    Ten Turecki mod prezentuje się świetnie ! Chodź nie grałem w TLD :P ( ponieważ jest na starszą wersje ). Ten mod ma wyjść na 1.011, nie mogę się doczekać publikacji moda.

Osobiście proponuje stworzyć chodź oddzielny temat dla owego moda, w którym wymienialibyśmy się informacjami o modzie oraz zadawali pytania ( nie każdy dobrze zna angielski :P ).
    Mój trailer o M&B http://www.youtube.com/watch?v=NtfeY0XcwaY
    Zapraszam do oglądania i komentowania.

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 09, 2009, 18:22:11 »
    Ten Turecki mod prezentuje się świetnie ! Chodź nie grałem w TLD :P ( ponieważ jest na starszą wersje ). Ten mod ma wyjść na 1.011, nie mogę się doczekać publikacji moda.

Osobiście proponuje stworzyć chodź oddzielny temat dla owego moda, w którym wymienialibyśmy się informacjami o modzie oraz zadawali pytania ( nie każdy dobrze zna angielski :P ).
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=2526.0 O proszę! Jest! Marzenia się spełniają!