Witam. Denerwuje mnie ciągłe zakładanie nowych wątków typu: Gdzie jest ta skrzynia?; Jak to znaleźć? Dlatego zakładam ten wątek, który będzie służył wszystkim do znalezienia skrzyń, a za razem ma on też hamować ciągłe zakładanie niepotrzebnych tematów. Ok, zaczynamy!
_______________________________________ _______________________________________ _______________________________________ _
(-Krótki miecz i zbroja-)
Miasto, w którym zaczniemy poszukiwania to Rivacheg. Wjeżdżamy do miasta i kierujemy się w stronę płatnerza. Stajemy na przeciwko tabliczki od tawerny i podjeżdżamy do niej. Z dala powinien być widoczny żółty, gliniany dzban. Jedziemy do dzbana. Po prawej stronie od dzbana leży stos siana, a w nim skrzynia.
Pierwsza skrzynia zaliczona.
_______________________________________ _______________________________________ _______________________________________ _
(-Hełm i długi miecz-)
Teraz udajemy się do Thir. Stajemy koło strażników bramy i jedziemy na most (ten dalszy, nie ten który jest na przeciwko nas). Przejeżdżamy przez most i jedziemy w prawo. W krzakach leży skrzynia.
Druga skrzynia to już przeszłość.
Istnieje jeszcze trzecia skrzynia, lecz nie wiem gdzie się znajduje. Nigdy nie udaje mi się jej znaleźć. Jeśli wam na niej zależy to poszukajcie trochę na forum. Mam nadzieję, że poradnik się przydał i docenicie mój trud i czas włożony w tą pracę. :)