Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ukryte skrzynie - Dziwna Zbroja (Komplet Samuraja)  (Przeczytany 83332 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Thorian Khell

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Ukryte skrzynie - Dziwna Zbroja (Komplet Samuraja)
    « dnia: Lutego 12, 2007, 20:47:17 »
    mam miecz i buty ktos wie gdzie znaleźc reszte? szukam i szukam i znaleźc nie moge :D

Scaliłem trzy wątki o Dziwnej Zbroi.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 05, 2008, 18:07:44 wysłana przez Daedalus »

Offline Camus

• Użytkownik
      • Suikoden
    Odp: Ukryte skrzynie - Dziwna Zbroja (Komplet Samuraja)
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 13, 2007, 11:05:07 »
    hmmmm...ja w Rivacheg znalazlem miecz i helm .... z kad masz buty? ;D
    http://www.prawiczek25.pl/

$ouls of Di$tortion \m/

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 13, 2007, 18:29:08 »
    a moze czasem dla odmiany uzyc opcji "szukaj"?? nie trzeba od razu nowego topicu robic...
    tym razem masz
    http://mountblade.info/forum/index.php?topic=110.15
    znalezienie zajelo mi 3 minuty.

z ciekawosci sprobowalem i mam pewne uwagi co do tamtego opisu. autor pomylil miejscowosci. zamiast rivacheg powinno byc jelkala a zamiast velucca rivacheg. i lotto.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 13, 2007, 19:00:29 wysłana przez MrocznyBaton »

drunken masta

Offline Woocutcher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 25, 2007, 20:12:26 »
    Wielkie dzięki MorcznyBaton ziom :spox:

Offline Arkito

• Użytkownik
    Dziwna Zbroja
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 26, 2008, 08:42:47 »
    Nie moge znaleźć butów i zwykłego miecza samuraja. Były opisy jak dojść do skrzynek w niższych wersjach gry. Chciałbym się dowiedzieć gdzie jest i jak dojść do ostatniego kompletu ekwipunku w aktualnej wersji 1.003. Wcześniejsze znalazłem w Tihr i Rivacheg a w Jelkeli szukałem i niczego nie znalazłem. Z góry dzięki za pomoc.
    Dodam że gram na zwykłym native.
    Taki jest losu żart ponoć że nawet jeśli się topisz to możesz spłonąć ;p

Offline Emil

• Użytkownik
    Odp: Dziwna Zbroja
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 26, 2008, 09:59:59 »
    Nie moge znaleźć butów i zwykłego miecza samuraja. Były opisy jak dojść do skrzynek w niższych wersjach gry. Chciałbym się dowiedzieć gdzie jest i jak dojść do ostatniego kompletu ekwipunku w aktualnej wersji 1.003. Wcześniejsze znalazłem w Tihr i Rivacheg a w Jelkeli szukałem i niczego nie znalazłem. Z góry dzięki za pomoc.
    Dodam że gram na zwykłym native.

Ehh, było to wałkowane dziesiątki razy. Ale mas rację, w 1.0 trochę się to pozmieniało, a raczej ubyło. Skrzynie pozostały tylko dwie: w Tihr i Rivacheg. Resztę informacji sobie poszukać chyba łatwo.
    « Ostatnia zmiana: Września 26, 2008, 13:09:37 wysłana przez Emil »

Offline Arkito

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 26, 2008, 11:39:28 »
    Nom chyba nie tak łatwo bo ja nie moge znaleźć 3 skrzynki bo mi brakuje do kompletu.

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 26, 2008, 12:42:46 »
    Nom chyba nie tak łatwo bo ja nie moge znaleźć 3 skrzynki bo mi brakuje do kompletu.

Czy Ty umiesz czytać (ze zrozumieniem)? Wyraźnie napisałem, ze pozostały tylko DWIE skrzynie. Innych już nie ma, bo lokacje się pozmieniały, ekspercie od MB.

Offline Arkito

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 26, 2008, 13:02:15 »
    No oki. Ale jak znajde to przyznasz mi racje.

Ps.Ja nie wiem co ty się tak na mnie uwziąłeś nick mam zły czy co. Inni większe bzdury piszą a ich nie krytykujesz.

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 26, 2008, 13:24:14 »
    No oki. Ale jak znajde to przyznasz mi racje.
    Ps.Ja nie wiem co ty się tak na mnie uwziąłeś nick mam zły czy co. Inni większe bzdury piszą a ich nie krytykujesz.

1. Nie przyznam Ci racji, bo nie znajdziesz. Nie ma więcej skrzyń. powtarzam to już trzeci raz. Jesli mi nie wierzysz i chcesz wiedzieć, jakie było rozłożenie skrzyń w starszych wersjach, proszę:

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=276.0
    http://mountblade.info/forum/index.php?topic=110.15

2. Ehh, podaj przykład, gdzie obraziłem albo skrytykowałem Twoją osobę? Jeśli chodzi Ci o "eksperta" to przecież sam tak się nazwałeś w poprzednim temacie, nie rozumiem. Chyba jesteś za bardzo przewrażliwiony, na punkcie obrażania. Wiedz, iż odpowiadanie na pytania nie jest obrazą.

Ten temat IMO nie ma już prawa bytu, takze myślę, że jakiś admin czy mod powinien go zamknąć.
    « Ostatnia zmiana: Września 26, 2008, 13:26:19 wysłana przez Emil »

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 26, 2008, 14:03:00 »
    Ech, wasze wymiany zdań czyta się jak sprawozdanie z komisji śledczej lub posiedzenia sejmu -.-

Temat chyba został wyczerpany, więc dołączy do długiej listy tematów zamkniętych.

Offline masia_ss

• Użytkownik
    Skrzynie w mieście
    « Odpowiedź #11 dnia: Września 26, 2008, 16:31:10 »
    Witam,
    Nie mam linku ale oglądałem film na którym koleś w mieście miał jakąś skrzynie w krzakach i moje pytanie brzmi czy to jest jakiś mod czy tak jest naprawde i moge przechowywać tam jakieś rzeczy?

Offline AdamSBN ( Selorin )

• Użytkownik
    Odp: Skrzynie w mieście
    « Odpowiedź #12 dnia: Września 26, 2008, 17:19:36 »
    ... Skrzynki w krzakach zawierają pewne "rare" przedmioty. Co do przechowywania wyposażania służy kufer w sali głównej twojej posiadłości (zamku).
    *** ANTY ŻAL !!! ***

Offline mercanery

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Rynsztunek samuraja- poradnik.
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 07, 2009, 14:28:02 »
    Witam. Denerwuje mnie ciągłe zakładanie nowych wątków typu: Gdzie jest ta skrzynia?; Jak to znaleźć? Dlatego zakładam ten wątek, który będzie służył wszystkim do znalezienia skrzyń, a za razem ma on też hamować ciągłe zakładanie niepotrzebnych tematów. Ok, zaczynamy!
    _______________________________________ _______________________________________ _______________________________________ _
    (-Krótki miecz i zbroja-)

Miasto, w którym zaczniemy poszukiwania to Rivacheg. Wjeżdżamy do miasta i kierujemy się w stronę płatnerza. Stajemy na przeciwko tabliczki od tawerny i podjeżdżamy do niej. Z dala powinien być widoczny żółty, gliniany dzban. Jedziemy do dzbana. Po prawej stronie od dzbana leży stos siana, a w nim skrzynia.

Pierwsza skrzynia zaliczona.
    _______________________________________ _______________________________________ _______________________________________ _

(-Hełm i długi miecz-)

Teraz udajemy się do Thir. Stajemy koło strażników bramy i jedziemy na most (ten dalszy, nie ten który jest na przeciwko nas). Przejeżdżamy przez most i jedziemy w prawo. W krzakach leży skrzynia.

Druga skrzynia to już przeszłość.

Istnieje jeszcze trzecia skrzynia, lecz nie wiem gdzie się znajduje. Nigdy nie udaje mi się jej znaleźć. Jeśli wam na niej zależy to poszukajcie trochę na forum. Mam nadzieję, że poradnik się przydał i docenicie mój trud i czas włożony w tą pracę. :)

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: Rynsztunek samuraja- poradnik.
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 07, 2009, 14:33:50 »
    Ech coś takiego to mógł każdy napisać.
    3 skrzynia istnieje lecz trzeba ją dodać specjalną komendą, więc bez czitów się nie obejdzie