Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Znaczenia waszych nicków  (Przeczytany 37333 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Metalowiec

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • :F
    Odp: Znaczenia waszych nicków
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 05, 2009, 19:00:30 »
    nie wiem co oznacza mój nick
    Youve seen life through distorted eyes
    You know you had to learn
    The execution of your mind
    You really had to turn
    The race is run the book is read
    The end begins to show

Offline Xarxes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 05, 2009, 19:13:20 »
    (spam on)Jeżeli nie wiesz to po co piszesz tu posta.Takie posty tylko zaśmiecają forum.(spam off)
    Z kolei żeby też ten post nie był głupim spamem zaśmiecającym forum piszę ,że mój nick to takie coś kacper-rex kacper bo tak mam na imię a rex bo tak mnie w szkole przezywają
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 06, 2009, 10:25:54 wysłana przez kacperrex »

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 05, 2009, 19:42:56 »
    Barudokuku, co ciekawe, nie oznacza wcale baru z kukiem na udzie. Ok. 7 lat temu (miałem lat 6) wpisałem ulubioną postać z Dragon Ball'a - Bardock'a - do tłumacza imion na japoński i tak wyszło ;-)
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Plopp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 05, 2009, 19:46:06 »
    Rex, tak nazywał się pies mojego wujka. Powiesił się na płocie, a dokładnie podczas skoku w jakiś sposób zaklinował się szyją... Szloch... szloch...
    A żeby nie był to Offtopic powiem, że mój nick znaczy Plopp:)

Offline brisingr23

• Użytkownik
    • Sé onr sverdar sitja hvass!
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 05, 2009, 20:11:27 »
    już to mówiłeś heh ;P

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 06, 2009, 09:18:49 »
    (offtopic on)Jeżeli nie wiesz to po co piszesz tu posta.Takie posty tylko zaśmiecają forum.(offtopic off)
    Z kolei żeby też ten post nie był głupim offtopem zaśmiecającym forum piszę ,że mój nick to takie coś kacper-rex kacper bo tak mam na imie a rex bo tak mnię w szkole przezywaja

Ooooo!!!! doszło do tego, że mnie teraz będzie pouczał.....trochę za wysoko mierzysz chłopcze, poza tym w dziale offtopic, nie robić offtopu?? to takie logiczne, nie uważasz??

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 06, 2009, 09:40:05 »
    (offtopic on)Jeżeli nie wiesz to po co piszesz tu posta.Takie posty tylko zaśmiecają forum.(offtopic off)
    Z kolei żeby też ten post nie był głupim offtopem zaśmiecającym forum piszę ,że mój nick to takie coś kacper-rex kacper bo tak mam na imie a rex bo tak mnię w szkole przezywaja

Ooooo!!!! doszło do tego, że mnie teraz będzie pouczał.....trochę za wysoko mierzysz chłopcze, poza tym w dziale offtopic, nie robić offtopu?? to takie logiczne, nie uważasz??

Pifcio, ale to chyba nie do Ciebie było;D

Tak przy okazji zmieniłbyś sobie ten nick na "pif-paf" i byś już wiedział, że twój nick wziął się z forum, a tak sam nie wiesz co on oznacza:)

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 06, 2009, 10:02:14 »
    A mój nick nic nie znaczy i nie mam pomysłu na inny...:(

Offline Xarxes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 06, 2009, 10:24:57 »

Ech no kurde pomieszało mi się coś zamiast spam napisałem offtop.

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 06, 2009, 11:15:31 »
    Tak przy okazji zmieniłbyś sobie ten nick na "pif-paf" i byś już wiedział, że twój nick wziął się z forum, a tak sam nie wiesz co on oznacza:)
    Ha! To JA go wymyśliłem! ;p

Mój nick pochodzi od mojego nazwiska. Zawsze wpisywałem go w starych grach na PSX, gdzie nie było polskich liter... A potem w grach, w których polskie litery były, coś tak mi jakby nie pasowało w "Niżyn", dlatego nazwałem się "nizyn". I koniec.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 06, 2009, 11:33:19 »
    Ha! To JA go wymyśliłem! ;p

Mój nick pochodzi od mojego nazwiska. Zawsze wpisywałem go w starych grach na PSX, gdzie nie było polskich liter... A potem w grach, w których polskie litery były, coś tak mi jakby nie pasowało w "Niżyn", dlatego nazwałem się "nizyn". I koniec.

Mnie wymyślili rodzice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba...........:)

Edit: Wiem, wiem.......:)

Edit: Acha to Twoja robota!!!!!!!!! ŁOBUZIE!!!!!!!! Ja Ci jeszcze pokaże!!!!!!!:)
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 06, 2009, 12:29:51 wysłana przez pwi7aaf »

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 06, 2009, 11:41:05 »
     Ale mi chodzi o przemianę nicku pwi7aaf na pif-pafa... ;p

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #27 dnia: Czerwca 06, 2009, 22:22:06 »
    Mój nick pochodzi od mojego imienia,bo mam na imię Dominik,a kiedyś się mówiło na Dominika Duumek i tak dziadek przez  jakiś czas mówił i tak się utrwaliło :P

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 06, 2009, 23:07:51 »
    soner ... hm, marka telefonow komorkowych, tylko skrocona : )
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline brisingr23

• Użytkownik
    • Sé onr sverdar sitja hvass!
    « Odpowiedź #29 dnia: Czerwca 07, 2009, 10:38:25 »
    Mój nick pochodzi od mojego imienia,bo mam na imię Dominik,a kiedyś się mówiło na Dominika Duumek i tak dziadek przez  jakiś czas mówił i tak się utrwaliło :P

Dominiki RZĄDZĄ