Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Znaczenia waszych nicków  (Przeczytany 37375 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pogomce

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • WV_Rastablasta
    Odp: Znaczenia waszych nicków
    « Odpowiedź #150 dnia: Sierpnia 31, 2010, 18:38:04 »
    Części nazw dwóch miejscowości. Wymyśliłem, gdy musiałem wpisać "niepowtarzalny" nick na kolejne głupie forum (nie, nie to). Mam takiego farta, że nigdzie nie muszę dopisywać numerków czy też używać udziwnień o=0

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #151 dnia: Sierpnia 31, 2010, 23:56:18 »
    wesch96- ... '96 rocznik :)
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Warlock

• Użytkownik
    « Odpowiedź #152 dnia: Sierpnia 31, 2010, 23:59:20 »
    Warlock- To zostało mi po tym jak trwała WoW mania,a warlock to moja ulubiona klasa postaci ;).musiałem na szybko wymyślić jakiś nic więc przypomniałem sobie WoW'a.

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #153 dnia: Września 01, 2010, 10:20:16 »
    acoaco122 dlatego bo kiedyś na jakimś serwie CS dostałem bana na nick za tk to szybko zmieniłem nick na acoaco122 i tak już zostało
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline elsiete82

• Użytkownik
    « Odpowiedź #154 dnia: Września 13, 2010, 16:59:08 »
    elsiete82 - El siete czyli po espaniolsku siódemka, to pseudo Raula Gonzaleza legendy Realu Madrid. Tak mnie zwali kumple na boisku, bo jechałem ich niemiłosiernie. Byłem obrońcą a strzelałem średnio 2-3 bramki na mecz. W obronie byłem nie do przejścia, przez co przeciwnicy woleli mi oddać piłkę niż próbować mnie okiwać. A 82 to rok urodzenia niestety:D.
    « Ostatnia zmiana: Września 13, 2010, 17:09:12 wysłana przez elsiete82 »

Offline Agis

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • póg mo thóin...
    « Odpowiedź #155 dnia: Października 05, 2010, 20:42:06 »
    Mój nick... Było kilku królów Sparty tego imienia, nieźle grzmocili, a poza tym zwarte i dobrze się pisze....
    Wiek średni jest wtedy, gdy kładziesz się wieczorem i masz nadzieję, że rano będziesz się czuł lepiej. Wiek podeszły jest wtedy, gdy kładziesz się wieczorem i masz nadzieję, że rano się obudzisz. Groucho Marx

Offline oem20

• Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Października 17, 2010, 16:13:59 »
    Mój nick wymyśliłem koło 3 lat temu: rejestrowałem się gdzieś (nie pamiętam gdzie) wpisałem oem, ale było zajęte więc dopisłem 20 i teraz wszędzie tak mam. No może poza CS-em.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #157 dnia: Października 17, 2010, 19:18:44 »
    Saddam - kiedyś miałem nick w CS'ie "Husarian", ale mój nietrzeźwy kolega przeczytał "Husajn", co poźniej przerodziło się w "Saddam" :D

A "AZR", bo mieszkam w Krakowie na Azorach ;)

Offline Morr

• Użytkownik
    • Si Kononowicz nobiscum, quis contra nos?
    « Odpowiedź #158 dnia: Października 22, 2010, 15:50:35 »
    Morr to jeden z bogów Starego Świata, czyli z uniwersum Warhammera Fantasy.
    To bóg śmierci.
    Nie jest on bogiem rozkładu i cierpienia, a jego kapłani nie są szalonymi nekromantami. Wręcz przeciwnie. Morr symbolizuje ostateczne ukojenie, kres żywota, którego doświadcza każda istota... Wobec śmierci, wszyscy są równi. Nikt jej nie ucieknie. A już zwłaszcza w świecie Warhammera.
    Kapłani Morra zajmują się pielęgnowaniem obyczajów żałobnych, opiekują się cmentarzami, a także dbają o to, by nikt nie kpił ze śmierci, zakłócając spokój zmarłych... Dlatego właśnie wyznawcy Morra tępią nekromantów, ożywieńców i inne maszkarony.
    Wyznawcami Morra są najczęściej osoby, które doświadczyły osobistej straty.

Morr nie jest moim ulubionym bóstwem - wolę boginię wojny Myrmidię. Jednak "Mymidia" to nick dla kobiety, a męski odpowiednik jej imienia - "Myrmidon", kojarzy mi się z filmem "Troy", w którym Myrmidonem był Brat Pic, którego nie-na-wi-dzę.
    "The sword is the soul. Study the soul to know the sword. Evil mind, evil sword."
    Sword of Doom.

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #159 dnia: Października 22, 2010, 20:45:19 »
    Ja zachęcam do lektury Mistrza i Małgorzaty, a moje sieciowe imię można opisać słowami z Fausta: "Jam częscią tej siły, co wiecznie zła pragnąc, wieczne czyni dobro".

Offline Taaj

• Użytkownik
    • Piwa: -17
    • Vae victis!
    « Odpowiedź #160 dnia: Sierpnia 29, 2012, 23:40:20 »
    Tak jak w nazwie Taaj z Komediowego serialu BBC co leci na HBO :)
    Prawdziwy Krasnolud Powinien:Zbudować fortece, ściąć dąb i regularnie chędożyć.

Offline Michał-Kruk

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #161 dnia: Sierpnia 30, 2012, 00:55:22 »
    Michał - Imię a Kruk jak miałem 10 lat miałem opsesje na punkcie Gothic 2 Noc Kruka, mój pierwszy nick był, "michał noc kruka" (Taki nick mam od 4 lat w TheWest xD) ale nick trochę za długi był to skróciłem do samego "Kruka" :D używam też nicków z innych gier:
    Kruk - Gothic 2 Noc Kruka
    Wilk - Twierdza Deluxe
    Smok - Battle Realms

Ale najczęściej używam KRUK trzeba kontynuować tradycje xD

Offline Taaj

• Użytkownik
    • Piwa: -17
    • Vae victis!
    « Odpowiedź #162 dnia: Sierpnia 30, 2012, 12:08:45 »
    Michał - Imię a Kruk jak miałem 10 lat miałem opsesje na punkcie Gothic 2 Noc Kruka, mój pierwszy nick był, "michał noc kruka" (Taki nick mam od 4 lat w TheWest xD) ale nick trochę za długi był to skróciłem do samego "Kruka" :D używam też nicków z innych gier:
    Kruk - Gothic 2 Noc Kruka
    Wilk - Twierdza Deluxe
    Smok - Battle Realms

Ale najczęściej używam KRUK trzeba kontynuować tradycje xD

Ja też czasami używam nick Kruk tylko tego z gry Wiedzmin ;)
    Prawdziwy Krasnolud Powinien:Zbudować fortece, ściąć dąb i regularnie chędożyć.

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #163 dnia: Sierpnia 30, 2012, 12:25:32 »
    Mój nick wymyślił kumpel, któremu pomagałem jeszcze w gimnazjum przechodzić gothica. Tak jakoś się roznosiło, i nick rzecz jasna od postaci Diego :) .

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #164 dnia: Sierpnia 30, 2012, 12:42:14 »
    Rapodegustator - Rapo od rapu ponieważ to jeden z moich ulubionych gatunków muzyki. A degustator - jak to mawiają "Szlachta nie pije. Szlachta degustuje" czy jakoś tak. I tak się wziął mój nick :P
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.