Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mount & Blade 2 ??  (Przeczytany 15211 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mount & Blade 2 ??
    « dnia: Czerwca 02, 2009, 13:26:28 »
    Ciągle się o tym mówi a ja może nie jestem na bieżąco ale póki co słyszałem tylko o dodatku WarBand więc skąd ta pewność że M&B 2 wyjdzie?

P.S:Na tym wątku możecie też pisać co byście chcieli w M&B2 jeśli oczywiście kiedyś wyjdzie.

Poprawiłem nazwę tematu.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 14, 2009, 18:10:48 wysłana przez Alkhadias »

Offline Jezus

• Użytkownik
    Odp: Moun & Blade 2 ??
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 02, 2009, 16:53:29 »
    O ile dobrze wiem nikt jeszcze nie myśli o M&B2, najwyżej zostało wspomniane coś o tym że w ogóle będzie w jakimś wywiadzie. A co do pomysłów to masz kilka tematów niżej ;]
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 02, 2009, 17:49:59 »
       Z tego co wiem (i mi się wydaje), to M&B 2 będzie przede wszystkim lepsze graficznie. Przydałyby się nowe questy, jednostki, frakcje, mapa, lordowie, postacie drugoplanowe typu wykupiciele i wiele nowych opcji, typu polowania itp. Jeśli jednak twórcy nie spełnią tych warunków, to M&B zostanie ze swoimi błędami w nowym pudełku.
    pozdro

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 02, 2009, 17:52:13 »
    Lepsza grafika, a tym samym max 50 ludu na mapie. To ja w takim wypadku podziękuję.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 02, 2009, 17:57:53 »
    Ludzie ale jeszcze nikt nie mówil nic o M&B2, twórcy nie wspomnieli o nim ani słowem a wy już ją recenzujecie. USPOKÓJCIE SIĘ!

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 02, 2009, 18:00:39 »
       Co się uspokoić??? To tylko PRZYPUSZCZENIA, jeśli w ogóle M&B 2 powstanie. A jest tam kilka "niedociągnięć", z którymi warto popracować.
       Buu, czemu "max. 50 ludu na mapie"? Taki słaby komputer?
    pozdro

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 02, 2009, 18:02:35 »
    No właśnie jeszcze nie wyszedł Warband a już w co drugim poście na forum jest wzmianka o M&B2.

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 02, 2009, 18:06:38 »
    Hmm, pomyślmy, dlaczegóż to w co drugim poście jest mowa o M&B 2... BO TO TEMAT O M&B 2!!!

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 02, 2009, 18:08:29 »
    O ile dobrze wiem nikt jeszcze nie myśli o M&B2, najwyżej zostało wspomniane coś o tym że w ogóle będzie w jakimś wywiadzie. A co do pomysłów to masz kilka tematów niżej ;]

To jest temat głównie o M&B2 i o tym co byś cie chcieli w następnej odsłonie tej świetnej gry a nie temat w którym piszemy pomysły dla modderów.Ja napszykład chciałbym możliwość niszczenia murów zamku machinami oblężniczymi, formacji i o wiele lepszego AI a z tego co mi wiadomo to żądne z tych żeczy nawet w Warband nie będzie a co dopiero w modach.

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 02, 2009, 18:12:00 »
    Hmm, pomyślmy, dlaczegóż to w co drugim poście jest mowa o M&B 2... BO TO TEMAT O M&B 2!!!

Na F O R U M (przykładem jest temat podany przez jezusa z tego co pamiętam to pojawia się tam wzmianka o M&B2) dlatego powstał ten temat.

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 02, 2009, 18:15:32 »
    1. Nie pisze się posta pod postem.
    2. Na forum jest raptem kilka wypowiedzi zaledwie wspominających M&B 2.
    pozdro

Offline Krae

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 02, 2009, 18:19:00 »

To jest temat głównie o M&B2 i o tym co byś cie chcieli w następnej odsłonie tej świetnej gry a nie temat w którym piszemy pomysły dla modderów.Ja napszykład chciałbym możliwość niszczenia murów zamku machinami oblężniczymi, formacji i o wiele lepszego AI a z tego co mi wiadomo to żądne z tych żeczy nawet w Warband nie będzie a co dopiero w modach.

To po kij ja tworzyłem temat "Pomysły..."? Po to żeby później pomysły (czyli to co byśmy chcieli) zamieścić w CZYSTEJ wersji gry tzn. Native. Powiedziałem też że modderzy będą mogli je wykorzystywać, czemu nie?

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 02, 2009, 19:47:54 »
    Heh myślicię, że z grafiką dajmy na to z Obliviona (teraz jest to powoli standard) będą masy ludzi na ekranie? Mi się zaczyna zacinać przy około 400-500 ludu na mapie. Wątpię, że dodając tak jak mówicie: możliwość niszczenia murów (są to tylko przypuszczenia oczywiście) itp. nie zmniejszy się wydajność nawet najlepszego kompa? Według mnie mogli by tylko polepszyć AI, dodać fabułę i zmniejszyć wymaganą wydajność procka. Już sobie wyobrażam jak liczebność jednostek z Medievala II łączy się z akcją z M&B :D :D :D

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 02, 2009, 22:57:25 »
    Krae sorry ale myślałem że w twoim tamcie chodzi tylko o realne pomysły dla modderów.A jeśli chodzi o ostatnią wypowiedz przybora to:

1.Chyba nie mnie jedynemu to się zdarzyło zresztą jeżeli podczas pisania posta w temacie dochodzą kolejne 2.

2.Nawet jeśli było tylko kilka postów mówiących coś o M&B2 to czemu by nie zrobic o tym tematu?

« Ostatnia zmiana: Czerwca 02, 2009, 22:59:10 wysłana przez Kąbiner »

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 03, 2009, 07:24:43 »
    LOL i teraz spory czyj temat o pomysłach jest lepszy, bo każdy chce żeby ludzie pisali w jego temacie... zacytuję mojego kumpla z klasy: "żal mi was" ;]
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.