Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: A może nowy dział - SOLUCJE?  (Przeczytany 1024 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pablo_80

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    A może nowy dział - SOLUCJE?
    « dnia: Czerwca 01, 2009, 22:17:56 »
    Na początek - jeśli takie sprawy są załątwiane w innym dziale to przepraszam i proszę o przeniesienie ;)

Jestem (raczej biernym niż czynnym) użytkownikiem tego forum już od jakiegoś czasu i zauważyłem, że bardzo wiele tematów się powtarza, mam na myśli pytania dotyczące pewnych elementów gry. Powtarzające się pytania o:
    - komplet samuraja,
    - wieże oblężnicze,
    - rebelie,
    - łapanie szpiega,
    - inne "questy"
    ...wywołują frustrację starszych użytkowników forum, zamiast udzielić komuś odpowiedzi proponuje się pytającym korzystanie z wyszukiwarki.
    W związku z tym mam pomysł - a gdyby tak założyć nowy dział : solucje/rozwiązania questów/whatever, który zawierałby informacje o danym zadaniu, okolicznościach jego otrzymania i warunkach ukończenia? Co o tym myślicie? czy w jakiś sposób uporządkowałoby to powtarzające się tematy i pytania na forum?

Pozdrawiam i liczę na konstruktywną krytykę;)

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: A może nowy dział - SOLUCJE?
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 01, 2009, 22:36:48 »
    eh poco?? Niektóre z tych rzeczy są na stroine głównej i od tego jest temat z początkującymi pytaniami.

Offline Reger26

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: A może nowy dział - SOLUCJE?
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 03, 2009, 13:15:21 »
    i takie prosby to do admina forum