Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Co można zmienić w M&B  (Przeczytany 7225 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Co można zmienić w M&B
    « Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 15, 2007, 22:40:29 »
    Wszystko chyba zmierza ku pozniejszym wiekom na co wskazuje opcja w module.ini ta o tym czy pokazywac 'firearms' w skillach. Czyli bron palna jest przewidziana na pozniejsze wersje?

Skill firearms został dodany w bodajże wersji 0.6xx na życzenie modderów którzy ubłagali Armagana

A dokladniej w .751...

Chyba w .731.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 16, 2008, 08:54:23 wysłana przez Kolba »

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 17, 2007, 09:46:48 »
    no chyba ze ktos sie sugeruje Medkiem II vide armaty na sloniach:/
    Były jeszcze w AoE 2, choć bez armat.
    A tak poważnie to nie wiem, czy przypadkiem w średniowieczu w Indiach nie były jeszcze używane, choć możliwe, że nie, bo była to broń zawodna, wystarczyło zabić poganiacza albo myszami postraszyć i słoń wariował. Mimo wszystko miło byłoby pojeździć na słoniu.

Offline Gregorius

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 25, 2007, 09:40:30 »
    Vierie czy ten troll na twoim avatarze to jest z World of Warcraft??

A co do questów mogłoby sie zrobic quest do zdobywania broni np zabic jakiegos bossa bandytów wrucic z jego głową do miasta i dac kolesiowi który ci zlecił questa a on ci da miecz który sobie wybrałes na początku
    lub quest dla war lub siege party gdzie przychodzi sie do lorda a on każe ci sie wybrac ze swoimi żołnieżami na bitwę z wojownikami twojego przymierza a i dla tych którzy nielubią dowodzic to moga wybrac opcje np: Przystąpienie do piechurów lub innej grupy wojów którzy należą do dowódcy albo by było dwóch commanderów no polu bitwy czyli ty i kolo z sprzymierzonej armii

Offline el_hombre_loco

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #33 dnia: Września 15, 2008, 11:16:27 »
    No to jestem ciekaw ile z tych życzeń znalazło się finalnej wersji 1.0.Ostatnia wersja w jaka grałem to zdaje sie jaks ciut wyższa niz 808. Postanowiłem poczekac na pudełkowa . Licze ze zda ktoś relacje z v960 a jeszcze lepiej 1.0 :)

Takie podsumowanie. Co dostalismy a co dostaniemy w MB2 ;))
    dancer,feint spam noob, hammer time biacz