Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam serdecznie  (Przeczytany 1177 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aurendil

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam serdecznie
    « dnia: Maja 29, 2009, 21:29:50 »
    Witam wszystkich. Coś o sobie ? Jestem po prostu Janek i mam 17 lat. Moja postać to Aurendil i mam nią obecnie 34 poziom

( więcej statystyk - tutaj - http://img40.imageshack.us/img40/7053/dupek.png ).

Należę do królestwa Swadii, dlaczego ? Kiedyś błąkałem się od miasta do miasta, przesiadując w gospodach, walcząc na arenach i z napotkanymi bandytami. Po prostu któregoś dnia jeden ze swadiańskich lodrów dał mi ciekawą propozycje, abym walczył w wojskach najemnych królestwa Swadii. Zostałem kapitanem, potem lordem, teraz jestem marszałkiem i prowadzę wojny. Pokonałem już Chanat Khergicki, aktualnie walcze przeciw Veaginom i podbijam ich mroźne ziemie. Moje miasto to Narra, posiadam Zamek Sungetche, który znajduje się na przepięknym wzgórzu, tuż tam gdzie łączą sie mroźne północne ziemie Veaginów i zielone lasy Swadii. U podnóża wzgórza mam wioske Tismirr.
    Gram w M&B już dość długo, ale doskonale wiem, że jeszcze nic wielkiego nie osiągnąłem. Wraz z Wami zamierzam czekać na dodatek i multiplayer, by móc się z Wami zmierzyć :). Pozdrawiam.
    Mój trailer o M&B http://www.youtube.com/watch?v=NtfeY0XcwaY
    Zapraszam do oglądania i komentowania.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    Odp: Witam serdecznie
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 29, 2009, 22:28:01 »
    Witam zawsze mnie śmieszył konny łucznik w płytówce. Mam nadzieje że miło spędzisz czas na forum i gdy pojawi się dodatek skopiesz tyłek innym forumowiczom.
    PS. Fajna nazwa obrazka ze statystykami.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 30, 2009, 11:14:12 »
    Witam zawsze mnie śmieszył konny łucznik w płytówce. Mam nadzieje że miło spędzisz czas na forum i gdy pojawi się dodatek skopiesz tyłek innym forumowiczom.
    PS. Fajna nazwa obrazka ze statystykami.
    Od razu śmieszy ja od jakiegoś czasu też tak latam, w dodatku jeszcze z opancerzonym koniem taki mały czołg

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 17, 2009, 12:09:33 »
    Bardzo fajnie,że napisałeś coś fajnego a nie tylko "Cześć,Witam wszystkich Jestem ... mam ... lat i chodzę do ... mieszkam w ..."
    Witaj i życzę miłej zabawy na forum ;)

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...