Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jet sens odchodzić???  (Przeczytany 2269 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lenczu1

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Jet sens odchodzić???
    « dnia: Maja 23, 2009, 13:36:27 »
    mam mały dylemat, gram Rhodakami ponieważ jako pierwsi i mi się zaoferowali, ma bardzo dużo renomę i honor, jestem u nich marszałkiem, rozwaliłem już khanat kherglicki, ale zastanawiam się czy jest sens od nich odchodzić i przenieść się do innej frakcji mianowicie Swadii, ponieważ cała ich charakterystyka jest bliższa Polskiemu rycerstwu, co mnie głównie do nich przyciąga, co o tym myślicie???

Offline daro12342

• Użytkownik
    • Masywnej Budowy Hunter is THE BEST
    Odp: Jet sens odchodzić???
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 23, 2009, 13:52:38 »
    Przedewszystkim ich jednostki tj. np. swadiański rycerz według mnie najlepsza jednostka w nativie jednak lepiej grac jako rebeliant jest duzo ciekawiej co prawda jest trudniej walczyc sam z frakcja ale jak zbierzesz wystarczająco duzo denarów to bedziesz w stanie pokonac sam frakcje

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 23, 2009, 16:39:04 »
    A po co odchodzić od Twojej frakcji? Kręcą Cię w Swadii jednostki, czy ich postacie? Jeśli to pierwsze, to zamiast odchodzić od Rhodoków podbij Swadię. Jeśli to drugie, to możesz:
    - Opuścić Rhodoków i dołączyć do Swadii,
    - Podbić Swadię i liczyć na to, że lordowie po straceniu ojczyzny dołączą do Twojej nacji.
    pozdro

Offline Bobik325

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 28, 2009, 22:38:14 »
    hmm jesli chcesz miec jednostki to najprostszym sposobem bylo by zawrzenie pokoju (chyba ze go juz masz) jesli masz pokoj to mozesz sobie spokojnie rekrutowac ile chcesz. a jesli postacie to nie ma innego wyjscia - musisz odejsc! :)
    http://www.mountblade.info/forum/ - Najlepsze Forum Na Świecie

Offline kubacho

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 14, 2011, 11:21:46 »
    Przecież te postacie "lordowie" są do siebie niemal bliźniaczo podobni...

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 14, 2011, 15:53:33 »
    hmm jesli chcesz miec jednostki to najprostszym sposobem bylo by zawrzenie pokoju (chyba ze go juz masz) jesli masz pokoj to mozesz sobie spokojnie rekrutowac ile chcesz. a jesli postacie to nie ma innego wyjscia - musisz odejsc! :)
    Zawarcie... nie zawrzenie
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 14, 2011, 16:06:16 »
    Czy wy czasem patrzycie na daty postów? Ostatni niedzisiejszy post w tym temacie został napisany półtora roku temu. :|
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński