Jestem za Wiedźminem. Grało mi się w to to bardzo przyjemnie, mimo, że miałem początkowo problemy z pojęciem tego wszystkiego. Jeśli o sam system walki chodzi, mi osobiście się podobał, wymagał on od gracza nie tylko refleksu, ale i pewnego zainteresowania. Jak wiemy Wiedźmin to nie H'n'S, dla tego nie można ogólnie zarzucić nic w tym wypadku. Fabuła. Jedni mówią, że jest słaba, naciągana, nudna, drudzy zaś sprzeciwiają się pierwszym i wychwalają ją. Uważam, że utrata pamięci to bardzo dobry ruch. W końcu kto by chciał, by główny bohater od samego początku gry posiadał wszystkie umiejętności rozwinięte na maks? A co jak co, ale Geralt był jednym z lepszych wojowników, stfu, wiedźminów. Ogólnie gra posiada kilka ciekawszych rozwiązań i mimo, że z chętniej sporządził bym listę top 3 to głos leci dla Białego Wilka.
NIFN: O Perunie, usuń ten link stąd prędko! Toż to herezja jest nie recenzja. I jeszcze te głupie komentarze do listów. Zastanawiam się, czemu ów gość używa my, zamiast ja. To znaczy, że cała redakcja jest nieobiektywna? Nie powinni więc tworzyć działu przeznaczonego na recenzje w takim razie.