Ja powiem wam tylko tyle, że bardzo się mylicie w tych wyborach;) Za jakiś czas pokażę moją "opracowaną" listę ocen i zobaczycie, która jest najlepiej odbierana na świecie...
Wybacz, że się czepiam... ale co mnie (lub kogoś innego) ma obchodzić czyjaś ocena? Jeśli jakaś gra mi się podoba, to nie patrze na to, co jakiś mega-portal o grze pisze. Jesteśmy ludźmi, mamy swoje zainteresowania, gusta (tak samo jak recenzenci tych "portali") i to, czy jedna oceni produkt na powiedzmy 5/10 to nie znaczy, że gra jest "średnia", gdzie kto inny może dać 9/10...
Jeżeli zasugerowałbym się "recenzją" Unreal Tournament z
gry.onet.pl to nigdy w życiu nie zagrałbym w tak wyśmienitą grę... wiem, wiem UT nie jest polskim produktem, ale podałem tylko taki przykład, kogoś, kto nie powinien pisać recenzji, a napisał i redakcja nie ma nic przeciwko... W końcu sami napisali: "...nam się bardziej podobało Q3A. Kwestia gustu. Rzekliśmy." <- i co to $&#&% miało niby znaczyć, recenzent opisuje grę, czy swój gust? Inny portal o M&B napisał "Anorektyczny Oblivion"... hic!
Dlatego przestałem patrzyć jakie oceny kto wystawia, bo wg jakiej skali się dany produkt ocenia? Tak samo nie ma skali określającej ludzką "inteligencję", bo niby na podstawie czego? rozumu? to pokaż ktoś swój... ;x
Przepraszam za off top i...
Pozdrawiam!