Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mam pytanie odnośnie TLD .  (Przeczytany 1363 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mazuurr

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mam pytanie odnośnie TLD .
    « dnia: Maja 18, 2009, 18:56:40 »
    mam pytanie odnośnie The Last Day .A właściwie czy nowe TLD ,które wyjdzie latem ,będzie na wersje 0,808 czy na wersje 1,011 ???

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: Mam pytanie odnośnie TLD .
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 18, 2009, 19:16:46 »
    O nieee, powstrzymywałem się przed pisaniem postu aż do tej chwili. Nie mam neta więc bardzo mało piszę, bo wolę przeznaczyć mój czas z netem na inne rzeczy. Ale ten post mnie powalił. Ja nie rozumię po co mieliby wydawać NOWĄ wersję TLD na starą wersję M&B. Oczywiście nowe TLD zostanie wydane na wersję 1.010\1.011 (uprzedzam pytania: na obu będzie działać). Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, żę będzie mniej takich tematów. Następnym razem proszę się zastanowić nad zadaniem pytania,a co dopiero przy zakładaniu nowego tematu. Trzeba było gdzie indziej zadać to pytanie (pytania ogólne).
    Odpowiedź udzielona, temat do zamknięcia.

PS: może trochę przesadzam ale popracuj też nad interpunkcją, bo w tej chwili jest tragiczna, już nie mówiąc o dużych literach i o pisowni TLD
    « Ostatnia zmiana: Maja 18, 2009, 20:07:53 wysłana przez Buu154 »