Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z wersją 1.010  (Przeczytany 1054 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Przemeksobol

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z wersją 1.010
    « dnia: Maja 18, 2009, 11:27:16 »
    Gra odpala się normalnie i kiedy jestem w Menu Nie wygląda jakby się zawiesiło ponieważ myszka chodzi normalnie i te napisy mrugają jak trzeba ale problem tkwi w tym że kiedy Chce kliknąć np. ,,Szybka Bitwa`` Klikam i nic mi się nie wczytuje ... Wszystkie te przyciski ... A żeby wyjść z gry muszę to zrobić za pomocą Alt + F4 A to szkodzi komputerowi. Co robić?

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Problem z wersją 1.010
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 18, 2009, 14:10:19 »
    Proste, zainstaluj wersję 1.011, a jak nie pomoże to testuj standardowo, DirectX, stery do karty, przeinstalowanie M&B.

A to szkodzi komputerowi.
    Nie wiem, pierwszy raz słyszę, ale jak Ci się nie podoba to bierz Ctrl+Alt+Dlt i manualnie zakończ proces;D

Offline randzes

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z wersją 1.010
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 25, 2009, 10:04:26 »
    Możliwości są trzy.1 twój komputer nie spełnia wymagań gry.2 masz zawirusowanego kompa.3po prostu gra ci się zje.....