Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: 9 kompania  (Przeczytany 3242 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Spoxik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    9 kompania
    « dnia: Maja 17, 2009, 21:28:24 »
    SiEmA grał ktoś w ta gre??? i czy ktoś da linki żeby ściągnąć bo podobno fajna tylko nie torrenty

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    Odp: 9 kompania
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 17, 2009, 21:34:34 »
    Najpierw chciałem coś napisać, potem mi przeszło ale doszedłem do wniosku że warto zmieszać cię z błotem ;)
    SiEmA
    Trawke trzeba kosić bo niełatnie wygląda.
    grał ktoś w ta gre???
    Wypadało by napisać coś o tej grze albo chociaż dać linka do jakiegoś portalu o grach.
    i czy ktoś da linki żeby ściągnąć bo podobno fajna tylko nie torrenty
    Po wpisaniu w google wyszło mi że to jest płatna gra, znaczy się prosisz o podanie ci linka do pirata. Nie jesteśmy warezem, chyba ci się linki pomyliły.
    Pozdrawiam Mat Berserker
    PS. Lepiej się popraw bo długo na tym forum nie pobędziesz, ja ci nie grożę tylko uprzedzam przed żądnymi krwi moderatorami.

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 17, 2009, 23:17:23 »
    Hmm siemka graliście w saper fajna ?? podajcie linki tylko nie z rapidshara bo pewnie z 40 linków będzie xD

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 18, 2009, 21:33:58 »

Hmm siemka graliście w saper fajna ?? podajcie linki tylko nie z rapidshara bo pewnie z 40 linków będzie xD

A kto nie grał w sapera? i gdzie to piszesz? Zacznij starać się pisać posty, bo nie można z twoich wypowiedzi wywnioskować wielu faktów. A z tym Rapidshare to dowaliłeś bardzo mocno, bo uczestniczy tu Mat. A Mat, (który jest spoko) bardzo lubi zgłaszać piractwo do moderacji (ja jestem litościwszy niestety). Dobra, koniec offtopu i wirtualnej przemocy! W 9 rotę grałem tylko demko, które jest nawet całkiem całkiem, ale World in Conflict kładzie ją na łopatki pod każdym względem.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 19, 2009, 08:19:01 »

Chciałeś być zabawny??? Nie udało Ci się.....

Co do gry to kupiłem, pograłem godzinę i odłożyłem na półke i nadal tam leży:)

Offline Vampire

• Użytkownik
      • CullenFamillyTeam
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 22, 2009, 13:49:08 »
    Po pierwsze piratom na tym forum mówimy -  NIE.
    Po drugie naucz się pisać na forach nie pisz SiEmA tylko Siema.

A tu żeby nie było że to spam. O grze dowiedziałem się z tego posta, co prawda oglądałem kiedyś film 9 kompania ale nie przyhpadł mi do gustu. Mógłbyś opisać tą grę podając przy tym jakieś konkretne szczegóły.   

Offline Elas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 23, 2009, 22:03:12 »

A kto nie grał w sapera? i gdzie to piszesz? Zacznij starać się pisać posty, bo nie można z twoich wypowiedzi wywnioskować wielu faktów. A z tym Rapidshare to dowaliłeś bardzo mocno, bo uczestniczy tu Mat. A Mat, (który jest spoko) bardzo lubi zgłaszać piractwo do moderacji (ja jestem litościwszy niestety). Dobra, koniec offtopu i wirtualnej przemocy! W 9 rotę grałem tylko demko, które jest nawet całkiem całkiem, ale World in Conflict kładzie ją na łopatki pod każdym względem.

1.To była ironia :P
    2.Ja nie jestem litościwy. Zgłoszone

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 01, 2009, 19:53:47 »
    Ejj niżyn trochę pomyśl zanim coś napiszesz,nie patrzyłem tutaj a ty tu takie rzeczy piszesz .
    Boże Boże... piractwem gardzę bo to jest kradzież, i tak wogólę co  to za frajda z gry .

Offline kamilkoxks

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 19, 2013, 16:47:49 »
    ej mam pytanie czy w 9 kompani jest multi dawno w ta gre nie gralem i niepamietam

Offline SantaClaus

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • Hej! Hej! Tuhaj-Bej!
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 19, 2013, 16:51:56 »
    ej mam pytanie czy w 9 kompani jest multi dawno w ta gre nie gralem i niepamietam

Nie ma

@Edit: Nie zaczynaj od "ej", pani od polskiego byłaby zła.
    « Ostatnia zmiana: Września 20, 2013, 19:47:36 wysłana przez HUtH »
    Polacy nas do mieszka wsadzili, zapomnieli go jeno zawiązać.

Offline Rzecznik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 22, 2013, 18:38:54 »
    Drodzy Nopowcy, prawdziwi polscy patrioci, znawcy języka. Nie każdy jest tak świetnym, dorosłym humanistą jak wy, więc dajcie spokój biednemu gimnazjaliście, który najwidoczniej nie przepada za nauką j. Polskiego.

Pozdrawiam