Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z grą M&B  (Przeczytany 1127 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fighter

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z grą M&B
    « dnia: Maja 16, 2009, 16:25:38 »
    Witam
    Gdy włączam grę mogę posiedzieć  5-10 min a nastepnie gra wyłącza sie i po chwili pokazuje sie błąd....
    Czasami tez mi sie wyłącza jak właśnie troszkę dłużej pochodzi i niewiem o co lata..
    Konfiguracja mojego kompa : GeForce 6200 (128 MB pamięci) , 768 MB ram , ADM athlon(Tm) xp 2500+ , 1.86 GHz.
    Temperatury są wszystkie w porzadku , a i tez chciałbym powiedzieć ze błędy w grach i wyłączanie komputera są spowodowane tym ze jest ustawiony Directx w grafie bo sprawdzałem również na innych grach np. przy ustawieniu OpenGL wszystko jest dobrze..
    ale niestety w M&B trzeba wybrać directx 7 lub 9. Probowałem również ustawiać minimalne parametry tez nic nie dało , instalowałem najnowsze sterowniki directa, również... W poniedziałek będę probował zmieniać kartę graficzna na lepsza bo przy starej jak był  Ge Force 4.. to przy innych grach mi sie tak nie działo ale wtedy jeszcze niegralem w mount and blade. Koleś co mi będzie tutaj robił mi powiedział ze jest możliwe ze karta jest uszkodzona i gdy gra dotyka tego punktu to wtedy sie to dzieje... pytam was o zdanie , rady , co o tym sadzicie?

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: Problem z grą M&B
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 16, 2009, 16:31:52 »
    Ja radzę ci dokupić też ram. Pozekać na to co powie ten gość chociaż wątpie by było to dobre wieści.

Offline Fighter

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z grą M&B
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 16, 2009, 18:45:16 »
    No wedlug jego to jest problem z karta... okaze sie po przetestowaniu lepszej i starszej , ale tak jak napisalem gdy mialem starsza karte to bylo bez problemowo dlatego moze w tym byc problem