Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam ;]  (Przeczytany 2252 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Witam ;]
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 25, 2010, 17:31:56 »
    Mylicie się. W dziale powitania, posty nie są naliczane. A tak poza tym, to trolle rulez :P

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 25, 2010, 17:42:04 »
    Pokemony FTW.
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 25, 2010, 18:53:15 »
    Witam nowego użytkownika!Spamuj itd:D.A do pokemonuf się nie czepiaj oną są superl:D

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 25, 2010, 19:34:28 »
    Przecież napisałem że są zajebiste. Sam zbieram na Nintendo DS żeby móc grać w "Pokemon Mysterious Dungeon: Explorers of the Sky" w pociągu, na wakacjach, na kibelku, na sieciach w szkole itp :) Tak na marginesie to polecam tą grę:
    +Fabuła (jak zwykle ratujesz świat tyle że tutaj jest kilka zajebistych zwrotów akcji, no i to wyciskające łzy zakończenie (oczywiście to pierwsze bo pokemony mają to do siebie że po przejściu gry masz dalej fabułę))
    +genialny soundtrack
    +nowy system walki (podobny do tego z Fallouta)
    +wszystkie 490coś pokesów do zdobycia
    -zagadki (mało a jak już się jakąś znajdzie to gra daje takie podpowiedzi że na czas rozwiązywania można wyjąć mózg i zagrać nim w siatkówkę)
    -niektórym zwiedzanie jaskiń może wydawać się monotonne i nudne
    Jako że mam zboczenie przechodzenia każdej gry na 100% to pewnie długo mi zajmie kompletowanie wszystkich pokemonów i ewentualne skillowanie ich na 100 lvle. Dla mnie to wielki + że gra jest długa :)
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.