Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: WarCraft II mod  (Przeczytany 2623 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Woocutcher

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    WarCraft II mod
    « dnia: Maja 04, 2009, 20:40:45 »
    http://warcraft2.calradia.com/

Słyszeliście o tym? Jest nawet dział ze Screenami: http://www.freewebs.com/mbwarcraft2/screenshots.htm

Fajnie by było pograć jednym z orczych klanów albo ludzkich nacji takich jak Azeroth czy Lordaeron (o ile tak owe zrobią).

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: WarCraft II mod
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 04, 2009, 21:22:40 »
    Powiem ,że ciekawe nie wiedziałem o tym ale już trzymam kciuki za tę produkcje

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 04, 2009, 21:30:20 »
    Wspaniale! Kocham Warcraft II (ani jedynka, ani trójka, ani zwłaszcza WoW nie przypadły mi do gustu), więc nie mogę się doczekać moda. Trzymam kciuki!
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 04, 2009, 22:53:07 »
    Kurde, a wy nie umiecie czytać?

"Latest News:

Friday 16 March 2007:

Small update, links will now open in a new window."

Zamykam, bo nie ma co dyskutować o modzie, który był już martwy dwa lata temu...