Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: miecze i bronie  (Przeczytany 1515 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grzesiek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    miecze i bronie
    « dnia: Kwietnia 24, 2009, 12:14:35 »
    Kto mi powie gdzie można dostać dobry kuty miecz ( prawdziwy) razem z pochwą.  Ewentualnie szabla albo jakiś niezły topór. Ceny wchodza w grę. Wiecie... ładnie to wygląda na ścianie.

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Arrrr
    Odp: miecze i bronie
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 24, 2009, 13:30:11 »
    www.goods.pl - jest tu sporo wszelkiego rodzaju żelastwa a niektóre to prawdziwe cacka.
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 24, 2009, 18:02:38 »
    Na ścianę nie jest potrzebny miecz kuty - taki jest na treningi i turnieje. Tylko goods i miejscowi kowale, NIGDY nie kupuj na AGRU - prowadzący jest niepoważny.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 24, 2009, 18:21:18 »
    AGRU? Toż tam mają dobre miecze, sam byłem w ich kuźni. Miły sprzedawca, dobry kontakt, świetne miecze.

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 24, 2009, 19:54:31 »
    Ja zaś słyszałem same niepochlebne opinie, mówiące o prowadzącym jako gościu, który nie chce się kontaktować z klientem... Nie wiem, może się mylili i ja się myliłem. Skoro, Andre, byłeś tam osobiście, zwracam honor.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 24, 2009, 20:09:02 »
    Mogę za nie poręczyć. W końcu członek bractwa, do którego należę nim walczy i jest to dobry miecz. Jak do ozdoby, to nie musi to byś świetnie wyważony miecz, może być nawet niehartowany. Może poszukaj na allegro.

Offline Grzesiek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 28, 2009, 08:07:20 »
    na allegro szukałem ale to dla poważnego człowieka były zabawki. A z resztą lepiej mieć coś co można w razie czego zdjąć ze ściany i z powodzeniem używać.