Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Szukam moda... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)  (Przeczytany 413434 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline astonmartin007

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • JESTEM Z CBŚ
    Odp: Szukam moda... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)
    « Odpowiedź #1275 dnia: Marca 02, 2010, 14:50:15 »
    Nie i chyba nie będzie.
    Lubie placki z hujem.pl

Offline astonmartin007

• BANITA
    • Użytkownik
    • JESTEM Z CBŚ
    « Odpowiedź #1276 dnia: Marca 02, 2010, 19:52:45 »
    zuziek używaj opcji Edit.A nie pisz posta tak jak ja teraz
    « Ostatnia zmiana: Marca 02, 2010, 19:54:43 wysłana przez astonmartin007 »
    Lubie placki z hujem.pl

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1277 dnia: Marca 02, 2010, 20:35:41 »
    up@ ała...
    Panowie a może znacie moda w którym system hierarchi jest bardziej rozbudowany, chodzi mi głównie o to by za jakieś konkretne zasługi dostawać przykładowo ragę hrabiego<barona<księcia etc? coś w stylu stopni wojskowych

Offline ajronmen123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1278 dnia: Marca 03, 2010, 18:45:13 »
    Szukam jakiegoś moda (najlepiej historycznego), którego akcja rozgrywa się w starożytności lub wczesnym średniowieczu. Chodzi mi głównie o to, żeby nie było w nim irytującego mnie rycerstwa w tych okropnych płytowych zbrojach.
    Hegemony 268 b.c., mod od Kolby i kilka innych modów, których akcja rozgrywa się na wyspach zostały już przeze mnie dogłębnie przerobione. Roots of Ygddrassil również odpada.
    :)

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1279 dnia: Marca 03, 2010, 18:50:23 »
    Jest trochę takich modów, do głowy przychodzi mi na przykład europe 1200, nie spotkasz tam zbroi płytowych ani innych takich jest oparty raczej na faktycznych realiach, jest bardzo dużo frakcji/państ m.in Polska, nie powiem że polecę bo szczerze mówiąc odkąd pograłem kilka miesięcy w PoP'a to do dziś nic nie potrafi przyciągnąć mojej uwagi na dłużej niż 1 dzień, jedynym modem któremu się to uda będzie może najnowszy SoD jeżeli wyjdzie spolszczenie, ale i tutaj nie podoba mi się fakt że zaczynasz już z początkową armią i dosyć sporym śmietnikiem w tej kwestii.

Offline ajronmen123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1280 dnia: Marca 03, 2010, 18:54:15 »
    Jest trochę takich modów, do głowy przychodzi mi na przykład europe 1200, nie spotkasz tam zbroi płytowych ani innych takich jest oparty raczej na faktycznych realiach, jest bardzo dużo frakcji/państ m.in Polska, nie powiem że polecę bo szczerze mówiąc odkąd pograłem kilka miesięcy w PoP'a to do dziś nic nie potrafi przyciągnąć mojej uwagi na dłużej niż 1 dzień, jedynym modem któremu się to uda będzie może najnowszy SoD jeżeli wyjdzie spolszczenie, ale i tutaj nie podoba mi się fakt że zaczynasz już z początkową armią i dosyć sporym śmietnikiem w tej kwestii.

Nom,w europe 1200 jest dużo frakcji, ale w najnowszej wersji niestety wszystkie są prawie identyczne :( W starszą wersję kilka dni pograłem, trochę bugów było, więc europe 1200 na dłuższą metę odpada, w nową wersję zagrałem kilka minut i wyłączyłem :(
    Może masz jeszcze jakieś propozycje :P ?

Offline Ktosiak

• Użytkownik
    • Lipa...
    « Odpowiedź #1281 dnia: Marca 03, 2010, 19:01:05 »
    Czy znacie jakis MOD na wersję 1.011 typu jakiejś Strzelanki ? Wiecie... Jest już Star Wars więc myślę ,że jest jakiś :D , ale czy istnieje na prawde tzn. jestem ciekawy jak wygląda taka owa strzelanka w MOUNT&BLADE!

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #1282 dnia: Marca 03, 2010, 19:55:27 »
    Jeśli chodzi Ci o postrzelanie, to jest w produkcji mod Festung Breslau o 2 wojnie światowej by Mat Berserker (info na TW, tu macio dostał bana), jest The eagle and the Radiant Cross (muszkiety, temat gdzieś na tym forum), jest 1866 (jeden z lepszych modów, świetnie przedstawione realia westernu, na razie beta 0.8). To tyle ;-)

Edit:
    Jest jeszcze Calradia: Modern Warfare - coś o Call of Duty, jest jakiś zabiedzony temacik tu na forum, ale radzę zajrzeć na TW ;-)

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1283 dnia: Marca 03, 2010, 20:27:17 »
    A ja od siebie polecam Blood - B. fajny mod, myślę, że akcja toczy się w niedalekiej przyszłości w świecie opanowanym przez wampiry, wilkołaki itp. Można zabawić się w Vana Hellsinga :P albo Bourbon Kida (jeśli ktoś czytał Księgę ez tutułu to wie :P )

Offline Ktosiak

• Użytkownik
    • Lipa...
    « Odpowiedź #1284 dnia: Marca 04, 2010, 06:48:25 »
    Mógłbyś podać link do tego moda Daver ?

Offline Hyster

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1286 dnia: Marca 05, 2010, 14:40:41 »
    Znacie jakiś mod z tworzeniem własnego królestwa? Grałem w Sword of Damocles, całkiem fajny, lecz nie podoba mi się to, iż zaczyna się się z wojskiem ; P Wolę zaczynać jako wieśniak, "od zera do bohatera" x D

Offline Mafarus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1287 dnia: Marca 05, 2010, 14:45:34 »
    Szukam jakiegoś moda (najlepiej historycznego), którego akcja rozgrywa się w starożytności lub wczesnym średniowieczu. Chodzi mi głównie o to, żeby nie było w nim irytującego mnie rycerstwa w tych okropnych płytowych zbrojach.
    Hegemony 268 b.c., mod od Kolby i kilka innych modów, których akcja rozgrywa się na wyspach zostały już przeze mnie dogłębnie przerobione. Roots of Ygddrassil również odpada.
    :)

Peloponnesian war to mod w którym nie ma nowej mapki ale są frakcje polis greckich:Sparta,Ateny (też jest frakcja wzorująca się na Persi) mod nie został dokończony i niestety raczej nie zostanie.

Offline Demonican

• Użytkownik
    • Masło zdrożało o 3%
    « Odpowiedź #1288 dnia: Marca 05, 2010, 16:28:46 »
    Znacie jakiś mod z tworzeniem własnego królestwa? Grałem w Sword of Damocles, całkiem fajny, lecz nie podoba mi się to, iż zaczyna się się z wojskiem ; P Wolę zaczynać jako wieśniak, "od zera do bohatera" x D

Lord And Realms,Star Wars Conquest,Fire Arrow-ten 3 jest bardziej ekonomiczny a 1 zawiera kilka opcji własnego królestwa

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1289 dnia: Marca 05, 2010, 21:23:28 »
    Dodatkowo w Prophercy of pendor możemy zarządzać królestwem i armią w szerszy sposób niż standardowo choć jeśli chodzi o królestwo to na pewno nie w tak rozbudowany sposób jak w SoD. Mi osobiście spośród wszystkich modów właśnie PoP najbardziej przypadł do gustu.