Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Szukam moda... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)  (Przeczytany 415111 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ichani

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Szukam moda... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)
    « Odpowiedź #525 dnia: Września 02, 2009, 18:57:04 »
    grałem w niego ale te muszkiety są BARDZO nieprecyzyjne ... tak szczerze mówiąc to używałem go do 2 rzeczy - 1 Konno prosto na kozia (prawie jak z lanca) jestem baaaardzo blisko - strzał (pewny że trafie) i jadę dalej a 2 to - biegnę z 2/4 lufą na kozia - cała salwa w ludzi - miecz i do boju... Pomimo drm miałem wrażenie że większą siekę robię w Podstawce z łuku ... A jakoś kompy nawet na 1/4 drm mnie czasami na hita (zależy od broni) brali ... Mod ciekawy ale... jest duże ale ... to prawie jak z kuszami tyle że większy zasięg i ofc drm ... ale kusze mają nawet mniejszy rozrzut ... :| ma ktoś jeszcze inne propozycje ??

Pozdro

Offline kubas246

• Użytkownik
    « Odpowiedź #526 dnia: Września 02, 2009, 20:26:54 »
    Witam, szukam moda, a raczej zmienionych dźwięków do native, bo te normalne są jakby to powiedzieć kiepskie. Uderzenie drewnianą bronią o drewnianą dalej brzi jak uderzenie metalowymi. Widziałem kiedyś cos podobnego, ale nie moge tego znaleśc. Zna ktos paczke takich dźwięków które są różne i ogólnie ładnie brzmią?

Offline Kalpokor

• Użytkownik

Offline antykaczor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #528 dnia: Września 02, 2009, 20:56:39 »
    grałem w niego ale te muszkiety są BARDZO nieprecyzyjne ... tak szczerze mówiąc to używałem go do 2 rzeczy - 1 Konno prosto na kozia (prawie jak z lanca) jestem baaaardzo blisko - strzał (pewny że trafie) i jadę dalej a 2 to - biegnę z 2/4 lufą na kozia - cała salwa w ludzi - miecz i do boju... Pomimo drm miałem wrażenie że większą siekę robię w Podstawce z łuku ... A jakoś kompy nawet na 1/4 drm mnie czasami na hita (zależy od broni) brali ... Mod ciekawy ale... jest duże ale ... to prawie jak z kuszami tyle że większy zasięg i ofc drm ... ale kusze mają nawet mniejszy rozrzut ... :| ma ktoś jeszcze inne propozycje ??

Pozdro

"Szukam moda... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)"

Przemyśl to 1100 razy, odslam cie do teamtu o tym modzie

Offline slimak78

• Użytkownik
    « Odpowiedź #529 dnia: Września 02, 2009, 21:24:05 »
    antykaczor, skończ pan. Zadał pytanie o inne propozycje uzasadniając swoje niezadowolenie twoją. Potrzebny komentarz?

Szukam informacji o jakimś modzie BEZ koni (pomijając age befor a horses). Wie ktoś coś?

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #530 dnia: Września 02, 2009, 21:26:49 »
    W roots of Yygrassil (czy jakoś tak) ponoć nie ma żadnych koni ;)

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #531 dnia: Września 02, 2009, 22:08:57 »
    Ludzieeeeee...Czy to do was nie dociera?Trudno przeczytać 2 lub 3 strony wcześniej?Z tego tematu robi się śmietnik jak każdy będzie powtarzał to samo pytanie co stronę...A tak żeby offtopu nie było:Kolega up ma rację w Roots of Yggdrassil nie ma koni i jest bardzo dobrze ukazana walka wręcz ;] Pozdrawiam

Offline cinekbi

• Użytkownik
    • M&B jest Bogiem a gra nałogiem xD CSS tez moze być
    « Odpowiedź #532 dnia: Września 03, 2009, 14:08:45 »
    A ja szukam moda w którym jest dobrze "umiejscowiona" Polska. Nie musi być to polski mod. No chodzi mi oto żeby polska byla juz dobrze dopracowana bo gralem w kilka juz modow i narazie taki sobie z polska byl Rus - 13 century. Jesli ktos znajdze to prosze podeslac nazwe tego moda i linka jak znajdzie :)

Pozdro. Cinek

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #533 dnia: Września 03, 2009, 14:10:22 »
    http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,61703.0.html jeszcze parę powstaje, ale to kwestia czasu

Ps. nauczcie się szukać, bo to robi się nudne

Offline Szczepan_r

• Użytkownik
    • DzIEcIom NEo MóWIMy LoL!
    « Odpowiedź #534 dnia: Września 04, 2009, 17:04:23 »
    elo. czy mógłby mi ktoś zrobić listę modów które zna (takie co zawierają skrypt zarządzania własnym państwem) z góry dzięki
    http://www.takeagift.pl/polecam:49969       Bardzo proszę was o pomoc wystarczy się zarejestrować. Dzięki wam będę mógł sprawić sobie nową klawiaturę aby grać w Mount & Blade. Z góry dzięki za rejestrację

Offline Brajnerek

• Użytkownik
    • Are You Talking To Me?=] Linkin Park,50 CENT Ziom
    « Odpowiedź #535 dnia: Września 04, 2009, 19:08:48 »
    Elo,znacie mody z ognistymi strzałami ^^?
    Jedna myśl jedno słowo i już bedzie HIP HOP'OWO !!!!
    Yo ziom

Offline Bolo313

• Użytkownik
    • CS is everything. M&B too.
    « Odpowiedź #536 dnia: Września 04, 2009, 19:31:46 »
    Fire Arrow Turn into an inferno. Mod wprowadza nie tylko ogniste strzały i według mnie warto go ściągnąć.
    "Jutro jest dziś, tyle że jutro."

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #537 dnia: Września 04, 2009, 19:35:37 »
    1.Znacie jakiś mod wprowadzjący dużą mapę oraz dużo frakcji,
    2.Czy podobał wam się mod "Europe 1200", chodzi mi o to czy jest dopracowany w sensie wprowadza dużo przedmiotów, wyrównane frakcje z nieco lepszą polską [joke ;d], ogólnie czy warto się nim podniecić wciągnąć.

Offline Szczepan_r

• Użytkownik
    • DzIEcIom NEo MóWIMy LoL!
    « Odpowiedź #538 dnia: Września 05, 2009, 11:27:54 »
    1.Znacie jakiś mod wprowadzjący dużą mapę oraz dużo frakcji,
    2.Czy podobał wam się mod "Europe 1200", chodzi mi o to czy jest dopracowany w sensie wprowadza dużo przedmiotów, wyrównane frakcje z nieco lepszą polską [joke ;d], ogólnie czy warto się nim podniecić wciągnąć.
    jeżeli chodzi o mod europe 1200 to mnie się podoba, jednakże nie wprowadza on żadnych nowych broni (albo przynajmniej ja takowych nie znalazłem) mapę ma dość sporą (polska posiada akurat tylko 2 miasta) ale twórcy zwiększyli prędkość poruszania się przy 2 path-finding miałem prędkość około 13!!! to by było na tyle :P

ponawiam moje wcześniejsze pytanie czy mógłby mi ktoś sporządzić listę modów posiadających skrypt własnego królestwa ? (oczywiście te co zna :P)
    z góry dzięki
    http://www.takeagift.pl/polecam:49969       Bardzo proszę was o pomoc wystarczy się zarejestrować. Dzięki wam będę mógł sprawić sobie nową klawiaturę aby grać w Mount & Blade. Z góry dzięki za rejestrację

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #539 dnia: Września 05, 2009, 12:26:08 »
    Dzięki za wypowiedź. Ja ci polecam bardzo znane Lords And Realms [najlepiej z dodatkiem z dodatkowymi drabinamy - Drabina Altmana], oraz bardzo rozbudowany mod Sword of Damocles. Ja osobiście również czekam na RES-a gdzie będzie można poczuć się prawdziwym królem.