Witam. Jestem tutaj nowy więc witam wszystkich użytkownków forum.
Witam na forum. :)
I szukam również jakiegoś moda w stylu Native . Ale musi być rozbudowany fabularnie (interesuje mnie ciekawy i rozbudowany wątek fabularny coś w stylu Władcy Pierścieni. Jakieś misje poboczne itp, nie musi być koniecznie z władcą pierscieni. Byle by wątek główny i misje poboczne były ciekawe).
I fajnie by było jakby ten mod dodał kilka nowych rzeczy do standardowego M&B ( w stylu rozbudowa wiosek do miast , religia i coś ciekawego).
Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.
Jeśli chodzi o fabułę i nowości to te mody są warte polecenia:
The Last Days - bardzo rozbudowany mod o tematyce Władcy Pierścieni. Na początku się trochę dłuży, ale potem się rozkręca. Posiada fabułę jednocześnie nie ograniczając możliwości swobodnej eksploracji świata.
Solid & Shade - u mnie na drugim miejscu w rankingu modów (po 1866), mroczna fabuła, tematyka nekromancji, czarnej magii itp. Bardzo ciężki klimat, nie każdemu odpowiada.
Prophesy of Pendor - jeden z najładniejszych modów, klimatyczny i ogólnie cud miód i orzeszki. ;) Tematyka fantasy, nowa mapa, masa nowości, są misje poboczne i wstawki fabularne, choć dużo rzadsze niż w TLD.
Jeśli zaczynasz przygodę z modami proponuję na początek właśnie Prophesy of Pendor.I fajnie by było jakby ten mod dodał kilka nowych rzeczy do standardowego M&B ( w stylu rozbudowa wiosek do miast , religia i coś ciekawego).
Tutaj pasuje jeszcze Sword of Damocles, z tym, że fabuły tam raczej nie ma.
Pozdrawiam, jak chcesz więcej to pisz. :)