Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Szukam moda... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)  (Przeczytany 413361 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ggpaw

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Szukam moda... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)
    « Odpowiedź #1650 dnia: Lipca 01, 2010, 12:36:29 »
    moj błąd sorry /ale nikt nie słoszał o tym      modzie            Golden Horde

Offline Claster

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • AC/DC!
      • Anty bieber
    « Odpowiedź #1651 dnia: Lipca 01, 2010, 12:38:05 »
    Ja przynajmniej nie

Ps. pisze się "słyszał"
    AC/DC! Metalica! A nie jakiś Bieber!

http://www.anty-bieber.pl/news.php

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu :)

Offline ggpaw

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1652 dnia: Lipca 01, 2010, 12:56:02 »
    tak ale się spieszyłem

Offline Claster

• Użytkownik
    • AC/DC!
      • Anty bieber
    « Odpowiedź #1653 dnia: Lipca 01, 2010, 13:01:18 »
    Nie pomyślałeś o szukaniu na youtube lub w google?

http://www.youtube.com/watch?v=dikEytI0nXg&feature=related masz tu film o modzie
    AC/DC! Metalica! A nie jakiś Bieber!

http://www.anty-bieber.pl/news.php

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu :)

Offline ggpaw

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1654 dnia: Lipca 01, 2010, 15:00:43 »
    tak ale chciałem dowiedziec się o tym modzie coś wiencej i to skąd można go pobrać

Offline gamer96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1655 dnia: Lipca 01, 2010, 16:50:31 »
    Please dont feed the Troll.

Proszę o link do moda, osadzonego w jakimś świecie Fantasy. Byle był ładnie zrobiony(ładne tekstury i modele, ładne dla mnie to jakości tych z XIII). W pełni gotowego lub na późnym etapie prac. Dzięki za propozycję.

@UP: na Forum TW, jest opcja szukaj. W YT w sidebarze masz nazwę moda. Claster dał Ci wszystko czego oczekiwałeś.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 01, 2010, 16:59:39 wysłana przez gamer96 »

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #1656 dnia: Lipca 01, 2010, 17:25:05 »
    moj błąd sorry /ale nikt nie słoszał o tym      modzie            Golden Horde

Był kiedyś taki mod tworzony na wersję 0.751, ale niestety nie został nigdy wydany.

http://www.youtube.com/watch?v=dikEytI0nXg&feature=related masz tu film o modzie

To jest link do filmiku z moda Rise of Khergits, który raczej niewiele ma do produkcji na wersję 0.751 ;)

Proszę o link do moda, osadzonego w jakimś świecie Fantasy. Byle był ładnie zrobiony(ładne tekstury i modele, ładne dla mnie to jakości tych z XIII). W pełni gotowego lub na późnym etapie prac. Dzięki za propozycję.

Najlepszy mod fantasy, który kiedykolwiek wyszedł, to z pewnością The Last Days - obecnie tworzona jest nowa wersja do 1.011, szczegóły w osobnym dziale na naszym forum. Było też kilka świetnych modyfikacji przeznaczonych na wersję 0.751, ale nie sądzę abyś chciał w nie grać. Na wszelki wypadek wymienię nazwy - RPGmod, Darkmod oraz Storymod (chociaż ten ostatni to raczej Native z porządną fabułą, mimo to gorąco polecam). Możesz też zagrać w Fantasy Mod (na wersję 0.808), to również porządna modyfikacja - jak sama nazwa wskazuje - fantasy z wieloma nowymi rasami (trolle, elfy, cyklopi itp.). Natomiast próżno (według mnie) szukać czegokolwiek interesującego pod 1.011 - jedyny w miarę ciekawy mod to Solid & Shade. Informacje o powyższych modach znajdziesz na naszym forum.

Offline gamer96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1657 dnia: Lipca 01, 2010, 17:38:26 »
    Dzięki Kolba. Patrzyłem na S&S już wcześniej, ale pogardziłem nim gdyż wydawał mi się tylko ulepszeniem Nativa. Już go ściągam.

Zna ktoś z was mod, który zmienia MB z takiego jakie jest teraz(dużo ludków bije się po twarzach) na bardziej H'n'S'owe?

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #1658 dnia: Lipca 01, 2010, 17:56:33 »
    Chodzi Ci o to abyś Twa postać sama tłukła rzesze wrogów? W takim razie pobierz Berserk moda. Tam bohater to istna maszyna do zabijania, a wrogów jest multum.
    A z modów fantasty gorąco polecam Chronicles of Talera III - modyfikacja ta wyszła na wersję 1.011.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline ggpaw

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1659 dnia: Lipca 01, 2010, 17:57:11 »
    Szukam moda gdzie są bitwy morskie wiem że jest jakiś na wersje 960. ale potrzebuje na wersje 1.011

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #1660 dnia: Lipca 01, 2010, 18:11:46 »
    Szukam moda gdzie są bitwy morskie wiem że jest jakiś na wersje 960. ale potrzebuje na wersje 1.011
    Southern Realms - bitwy są trochę niedopracowane, lecz i tak o niebo lepsze niż w innych modyfikacjach.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline gamer96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1661 dnia: Lipca 01, 2010, 18:40:30 »
    Griv mogę Cię (lub kogoś kto ma) prosić o linki do oby modów? Szukałem na TW ale jakoś znaleźć nie mogłem.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1662 dnia: Lipca 01, 2010, 18:47:11 »
    mod, który zmienia MB z takiego jakie jest teraz(dużo ludków bije się po twarzach) na bardziej H'n'S'owe?
    Chodzi Ci o to abyś Twa postać sama tłukła rzesze wrogów? W takim razie pobierz Berserk moda. Tam bohater to istna maszyna do zabijania, a wrogów jest multum.
    A z modów fantasty gorąco polecam Chronicles of Talera III - modyfikacja ta wyszła na wersję 1.011.
    Griv mogę Cię (lub kogoś kto ma) prosić o linki do oby modów? Szukałem na TW ale jakoś znaleźć nie mogłem.
    Coś kiepsko szukałeś:
    Chronicles of Talera III
    Revenge of the Berserk ( = Berserk Mod; TUTAJ masz linki do patch'ów; Inna nazwa, bo jest to nowsza wersja.)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 01, 2010, 18:56:35 wysłana przez MikiBar »

Offline ggpaw

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1663 dnia: Lipca 01, 2010, 19:21:31 »
    dzienki a masz link do
    Southern Realms

Oj, zbiera Ci się na drugie ostrzeżenie...
    « Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2010, 09:55:18 wysłana przez proud »

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1664 dnia: Lipca 01, 2010, 19:42:48 »
    Southern Realms
    Człowieku, czy Ty nie potrafisz korzystać chociażby z Google?! Szukanie tego zajęło mi 5 sekund (długo, bo wolny internet mam ;p). Nie mówiąc już o twojej ortografii...