Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Death of the Renaissance"- Następca Eagle Cross?  (Przeczytany 4182 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: The Death of the Renaissance"- Następca Eagle Cross?
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 20, 2009, 20:00:40 »
    Całkiem całkiem wyjdzie sie zobaczy te hełmy z takimi długimi piórami fajne ale nie moge powiedziec że kocham formacje pikinierów ciężko sie z nimi walczy zarówno w polu jak i w zamku

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 20, 2009, 21:27:23 »
    A właśnie miałem odświeżyć ten temat,czytasz w moich myślach Kalpokor;)Mod zapowiada się wspaniale,i jeśli będzie taki jak te screeny to szykuje się nam hit,niejedną godzinę przy nim przesiedzę:)

Offline daro12342

• Użytkownik
    • Masywnej Budowy Hunter is THE BEST
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 20, 2009, 21:42:07 »
    Po filmiku zauważyłem że ciekawie sie zapowiada jednak według mnie nie dorównuje Radiantowi

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 21, 2009, 07:49:11 »
    O, piękne zbroje i hełmy, zwłaszcza te z pióropuszami. Kolejny, porządny mod na który czekam. Ma szanse pobić TEatRC.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 21, 2009, 07:56:52 »
    Ja myślę że jeśli autor podoła pomysłwoi i dopnie to wszystko co ma w planach to mod może nie tylko dorównać TEaTRC, ale nawet zostawić go w tyle. Jedna rzecz mnie tylko zastanawia, czy autor poradzi sobie ze zrobieniem sensownej formacji piknierów, bo tej na filmiku trochę do szczęścia brakuje...ale ogólnie jest dobrze:)

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 21, 2009, 08:13:09 »
    Musze w końcu pochwalić twórce jakiegoś moda, i powiem szczerze, że śledzę od długiego czasu wątek na teleworlds i to co jest planowane na przysżłość jest....dobre....podoba mi się....fajnie, że mod będzie miał dużo, dobrze zrobionych jednostek i będzie miał cokolwiek związanego z historią, ale z tego co zauwazylem to raczej wszystko co jest innowacyjne:( a szkoda bo mod ma potencjał, żałuję, że autor nie wprowadza do moda rozbudowanych skryptów jak np mod Dedala czy SOD pomysłu vonmistont, może to się zmieni w kolejnych edycjach, no zobaczymy, a czy DOTR będzię następcą The Eagle to zobaczymy, na pewno będziemy już mieli jakieś obeznanie i porównanie, wszystko okaże się po premierze.....

P.s. Jak ja nie lubie w takich modach prowadzić bitew z pikinierami......jazda konno wtedy dobija.....dosłownie:)

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #7 dnia: Maja 21, 2009, 17:04:44 »
    Twórca napisał,że w modzie znajdzie się skrypt artyleri z moda Age of Machinery autorstwa Highlandera,czy ktoś wie jak to będzie wyglądało?nie grałem w tego moda więc nie wiem,ale czy były tam armaty?

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #8 dnia: Maja 23, 2009, 21:34:43 »
    Nie grałem ale z tego co się orientuję to były trebuszety czy trebusze :P pewnie będzie coś takiego tylko ze skinem armat bez animacji trebuszu i to wszystko, czyżby Teatrc idzie do domu po długiej imprezce :P

P.S. Widać że się wzorował na zbrojach z medievala 2 :D i dobrze bo pięknie to wygląda wszystko
    « Ostatnia zmiana: Maja 24, 2009, 14:58:58 wysłana przez duumek20 »

Offline Adson102

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 30, 2010, 09:42:46 »
    Zapowiada sie fajny i grywalny mod.

Offline SzczureQ

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 01, 2010, 12:43:33 »
    Nom naprawdę fajnie się zapowiada miejmy nadzieję , że wyjdzie...

Offline Brat Albert

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Października 25, 2010, 23:34:24 »
    Powiem wam że to co widziałem bardziej mi się podoba niż te całe The Eagle Cross