Nie wiem dlaczego żeście się tak uczepili tego moda. Brakuje mu jedynie nowych lokacji i trochę przedmiotów. Mapa jest bardzo ładna, nowe ikony miast są świetne, są nowe jednostki, wspaniałe modele, krasnoludy, piękne sztandary, nowe dźwięki, celownik więc nie wiem o co Wam chodzi. Nowych modeli nie jest zbyt dużo ale wystarczyło dla wszystkich jednostek, nie spotkałem się jeszcze z jakimś żołnierzem, z wyposażeniem z native. Jedyne do czego mogę się przyczepić to brak słabszych bandytów na których moglibyśmy potrenować na początku. W modzie jest dość spory poziom trudności, wszelkie narzędzia do krzywdzenia bliźnich mają bardzo dużo ataku. Wojna na całego zaczyna się już pierwszego dnia więc nie ma mowy o zwiedzaniu świata i podróżowaniu, od razu trzeba brać się za formowanie oddziału. Niestety nie wiem dlaczego nie można grać krasnoludem, choć one same w grze występują. Tak więc pograć można, mod w tej fazie i tak już jest jednym z lepszych. Pamiętajmy, że to wczesna beta i normalne jest, że nie ma takich rzeczy jak wszystkie nowe lokacje, setki broni i różne inne pomniejsze rozmaitości. Świat Władcy Pierścieni to nie w kij dmuchał, potrzeba bardzo dużo czasu do jego dobrego odwzorowania, a wszystkiego od razu zrobić się nie da.