Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Osobista służba.  (Przeczytany 1138 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Król

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Osobista służba.
    « dnia: Kwietnia 10, 2009, 22:03:56 »
    Cześć
    Mam krótkie pytanie. Istnieje możliwość złożenia królowi(nie wiem jak jest w przypadku lordów) osobistej przysięgi, która ma owocować przyjęciem nas do jego wojska czy tak ? Nie mam tu na myśli składania przysięgi wobec frakcji. Chodzi o to, że już po przysiędze jest możliwość złożenia królowi i chyba lordom też, przysięgi na wierność i przyłączenie się do nich.
    Moje pytanie brzmi, jak to wygląda ? Czy po złożeniu przysięgi automatycznie cała nasza armia trafia pod jego opiekę z nami włącznie, czy może dalej mozemy kierować swoją postać, jednak na wojny jesteśmy wzywani. Tracimy 'wolność' czy też nie ? Jak to ogólnie wygląda ? Pytam bo nie wiem czy nie złożyć takiej przysięgi.

;)

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    Odp: Osobista służba.
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 10, 2009, 22:13:30 »
    Zachowujesz swoje wojsko i włości. Jedynym twoim obowiązkiem jest chodzić na wyprawy wojenne (dostaniesz wiadomość przez kuriera). Jeśli zerwiesz przysięgę to tracisz wszystkie swoje posiadłości, także te, które zająłeś przed przystąpieniem do danej frakcji. W przypadku nie posiadania włości w trakcie składania przysięgi dostaniesz najbiedniejszą wioskę w okolicach miasta należącego do króla.

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 10, 2009, 22:52:46 »
    nizyn jemu chodziło czy jest możliwość złożenia przysięgi ,,Lordowi lub królowi,, wierności nie jako lord a jako żołnierz walczący pod jego rozkazami w jego party.
    Niestety nie ma takiej opcji ;p szkoda.

Offline Król

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 10, 2009, 23:18:19 »
    I w tym momencie zepsuliście mi dzieciństwo :( ;>

Dzięki za pomoc, do zamknięcia.