Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Sława!  (Przeczytany 1515 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gimbi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Sława!
    « dnia: Kwietnia 10, 2009, 20:49:26 »
    Witam Was, bracia i siostry, jam jest Gimbi herbu Swenlan. Pochodzę z zamożnej rodziny, ongiś szlacheckiej. Jednakowoż straciła ona swój tytuł, swe ziemie jednak po uproszeniu władzy zachowując. Me ostrze jest mi niczym brat, łuk zaś jest drugim życiem.

Jak już pewno zauważyliście piszę (albo raczej staram się pisać) różna opowiadania w klimatach średniowiecznych - tudzież Fantasy. Na imię mi Grzesiek, wiek może i nie istotny - ale w tym roku dochodzi piętnastka. Lubię czasem pośpiewać, piszę różne opowiadania, czasem porwie mnie na wiersz, gram na Keyboardzie, zaczynam naukę na Gitarze klasycznej... Poza tym lubię czasem pobiegać, pospacerować po naszej nadmorskiej plaży (tudzież w lasach granicznych ;p), niby bawię się grafiką 3d... człowiek z charakteru... no to ciężko akurat określić - zależny od humoru.
    To tak w skrócie - reszty dowiecie się w trakcie mojej forumowej kariery. Mam nadzieję że nie narobię Wam zbyt wielu kłopotów :P
    Pozdrawiam
    Gimbi

Offline Troublesome

• Użytkownik
    • White N.I.G.G.A
    Odp: Sława!
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 10, 2009, 22:59:57 »
    Wnioskując z wypowiedzi...będziesz kolejnym aktywnym i lubianym użytkownikiem forum:) Witam na pokładzie i powodzenia :)

PS
    A ja na prawde pochodze z szlacheckiej rodziny...tylko, ze po kondzieli....babcia mojej mamy byla szlachcianka...^^ ale zabrali majatek...przed, albo po wojnie jakos:P chyba po:) Także, rozmawiacie z błękitnokrwistym:D

BTW.
    Zapraszam do mojego tematu w Off:P

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Arrrr
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 10, 2009, 23:43:18 »
    Witam Cię i życzę miłego pobytu na forum. Byłoby miło gdybyś wrzucił jakieś twoje opowiadanie lub wiersz :)

Pozdrawiam
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline archiee

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 12, 2009, 02:04:16 »
    Pozdrawiamy cię, mości Gimbi. Nasze forum - twym forum. :) Wystrzegaj się jeno plugawego piractwa i trollowej doli, a dostąpisz łaski bycia porządnym i światłym użytkownikiem. ;)

Widzę, że jesteś osobą o duszy artysty. Też czasem piszę opowiadania fantasy (ale o tym ciiiii...), jednak do instrumentów muzycznych nigdy ręki nie miałem. :P

Życzę ci więc udanych przyśpiewek, połamania gitary i wielu wartościowych postów. ;)
    „Nową przypowieść Polak sobie kupi,
    Że i przed szkodą, i po szkodzie głupi.”

- Jan Kochanowski, Pieśń V

Offline Patriko97

• Użytkownik
    • This is Sword. This is Dead.
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 13, 2009, 17:35:02 »
    Witam i ciebie na forum. Życze dużo wygranych bitew, miliony denarów, najlepszej zbroi i konia, ostrego miecza, wyśmienitego łuku, wielkiej drużyny i dużo jedzenia. I oczywiście żebyś na tym forum żył długo i szczęśliwie :)

Już nie mogę się doczekać tego moda!

Piszę poprawnie po polsku.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 13, 2009, 18:21:53 »
    Witaj ! Życzę wielu wygranych w M&B oraz wielu denarów... no i wysokiej reputacji,honoru itd.

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 13, 2009, 18:52:11 »
    Widzę, żeśmy z jednej ino gliny ulepieni, gdyż takoż piszę opowiadania fantasy i wiersze oweż. ;-)

Jeśli już o szlachectwie mowa, jestem z herbu Ciołek, wywodzę się z jednego z najstarszych rodów książąt tatarskich. Ale co tam się chwalić, teraz to nic niewarte ;-)

I takoż proszę o próbkę Twych wierszy.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Arrrr
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 13, 2009, 19:13:26 »
    Trochę mi wstyd pisać jak tu sami szlachetnie urodzeni się wypowiadają :) Wszyscy się chwalą jacy to z nich pisarze a jeszcze ani opowiadania ani wiersza się nie doczekałem. Ponawiam więc moją prośbę bo chętnie bym sobie poczytał coś ciekawego. Chyba że nie piszecie na komputerze tylko na papierze to już nie przepisujcie :) 
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline Gimbi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 13, 2009, 19:41:28 »
    Co do mych tworów wszelakich.. było ich nie lada, jednak los tak chciał, że prace te zniszczone zostały... Obecnie myślę nad krótkim opowiadaniem - zobaczymy jak to będzie.

Byłbym zapomniał dodać, iż prowadzę karierę harcerza od niespełna 3 lat.

Offline archiee

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 14, 2009, 02:37:08 »
    Byłbym zapomniał dodać, iż prowadzę karierę harcerza od niespełna 3 lat.
    Wiedziałem! Jeśli jedna osoba jest wygadana i (jak się zdaje) oczytana, pisze opowiadania i wiersze, lubi śpiewać, gra na gitarze, biega i spaceruje w tę i nazad, a na dodatek interesuje się fantasy i średniowieczem, to na 80% jest harcerzem. Jeszcze powiedz, że lubisz łazić po górach. :P

Taka mała dygresja. ;) Oczywiście nie bierz tego do siebie. :P
    „Nową przypowieść Polak sobie kupi,
    Że i przed szkodą, i po szkodzie głupi.”

- Jan Kochanowski, Pieśń V

Offline Gimbi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 14, 2009, 11:07:19 »
    Archiee, jakbyś mnie od urodzenia znał - tak, lubię chodzić po górach, ogólnie lubię wspinaczkę :D Mimo żem z miasta nadmorskiego..

Jednak skończmy ten mały off topic, bo Władza sprawi, iż temat będzie niedostępny dla zwykłych śmiertelników :P