Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Ktory element zestawu o ktory prosze wykonasz???

Rekawice
    3 (8.1%)
    Miecz
    3 (8.1%)
    Buty
    2 (5.4%)
    Zbroja
    3 (8.1%)
    wszystko
    8 (21.6%)
    Nic bo nie dam rady
    18 (48.6%)

Głosów w sumie: 27

Autor Wątek: Bron i Pancerz Wiedzmina  (Przeczytany 3454 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Bron i Pancerz Wiedzmina
    « dnia: Kwietnia 08, 2009, 17:27:01 »
    Witajcie.Bardzo bym prosil aby ktoś wykonał dla mnie zestaw wiedzmina bo tworze postać na wzór wiedzmina.Chodzi o miecz,zbroje,rękawice i buty.Bardzo bym prosil o pospiech i o zrobienie czegoś aby sie dało wsadzić to do gry.Naprawdę bardzo proszę.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline szczepan1-14

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Bron i Pancerz Wiedzmina
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 08, 2009, 17:39:56 »
    źle zrozumiałem prośbę.. yyy proszę usunąć post

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 08, 2009, 17:52:59 wysłana przez szczepan1-14 »

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 08, 2009, 17:55:53 »
    Dzięki ale nie wsadzę tego do gry ani nic.Proszę o takie które wsadzę do M&B i wykorzystam do grania.

EDIT:Chodzi o modele z które wsadzę do gry i będę mógł z nimi grac
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 08, 2009, 20:10:29 »
    Ja mam prawie skończoną zbroję wiedźmina, ale niestety nie wyślę Ci jej bo jest na użytek mojego moda, sorry...

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 08, 2009, 20:26:37 »
    Wyślij mi ja bardzo proszę.Potrzebuje jej i to bardzo.albo podaj zdjęcie i program abym mógł sobie Ja zrobić(sprobuję).
    Jacek Piekara

Offline Petros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 08, 2009, 22:15:27 »
    Bardzo proszę by ktoś zrobił mi na jutro kostium klauna i ma już być wrzucony do gry! Proszę się pośpieszyć zostało tylko 8 godzin. 

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 09, 2009, 06:03:14 »
    Bardzo proszę by ktoś zrobił mi na jutro kostium klauna i ma już być wrzucony do gry! Proszę się pośpieszyć zostało tylko 8 godzin. 

Bardzo śmieszne Petros.Mi nie chodzi o to aby to było na dziś albo jutro ale żeby było to nie w 2 lata ale na przykład w 4 tygodnie.
    Jacek Piekara

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 09, 2009, 08:43:11 »
    Ty naprawde sobie jaja robisz, czy co? Myślisz, że ktoś zrobi Ci ekwipunek i wyśle, od tak sobie? Lepiej bierz wings'a i za*******aj z robieniem, a nie ludzią głupimi pytaniami dupe zawracasz. Wiesz ile się męczyłem (męcze dalej) nad tym armorem? Teraz niby od tak mam tobie go wysłać, no bez jaj...

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 09, 2009, 08:49:19 »
    1.W wingsie nie chce mi zapisywać wiec musze to do painta przerzucać  i nie wiem jak zrobić aby miało kolory i dało sie wsadzić do gry.
    2.podaj mi chociaż jakiś program inny niż wings to sobie sam spróbuje zrobić to sobie.
    3.Nie przyjrzałem sie nigdy broni ani pancerzowi wiedzmina wiec nie wiem dokladnie jak to wyglada.

Jacek Piekara

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 09, 2009, 09:38:35 »
    A co za problem poszukać grafik z wiedźminem? Jeżeli chcesz, by wyglądał tak jak ten z gry, to żaden problem. Grafik, screenów, artów itp. masz mnóstwo w necie.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 09, 2009, 11:09:53 »
    Ale jest problem z brakiem programu i umiejętności w tworzeniu prac 3D.
    Jacek Piekara

Offline Diego

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Jestem cziterem bo jeżdżę rowerem z wh
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 09, 2009, 13:45:20 »
    1.W wingsie nie chce mi zapisywać wiec musze to do painta przerzucać(...)
    Modele 3D w Paincie  robisz? Mistrzu! :P
    Jeżeli chodzi o jakiś inny program do grafiki 3D to spróbuj Blendera(z robotem kuchennym mi się kojarzy).

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do
    podpisu!

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 09, 2009, 14:19:00 »
    1.W wingsie nie chce mi zapisywać wiec musze to do painta przerzucać(...)
    Modele 3D w Paincie  robisz? Mistrzu! :P
    Jeżeli chodzi o jakiś inny program do grafiki 3D to spróbuj Blendera(z robotem kuchennym mi się kojarzy).

Głupku.Ja robie w Wingsie ale sie w nim nie zapisuje wiec robie po utworzeniu modelu print screen a potem otwieram paint i naciskam ctrl + v i zapisuje.A blendera juz próbowałem ale nie mogłem nic zrobić.
    Jacek Piekara

Offline Petros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 09, 2009, 14:31:53 »
    Ale jaja modele 3d zapisywane w paintcie .jpg

Offline Diego

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Jestem cziterem bo jeżdżę rowerem z wh
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 09, 2009, 14:38:20 »
    Strasznie dużo byś zdziałał na modelach w formacie .jpg

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do
    podpisu!