Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bywajcie  (Przeczytany 5390 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: Bywajcie
    « Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 13, 2009, 11:20:25 »
    Gdybyś był na miejscu moim i Aex. to też byś tak zareagował na tego kibica-fanatyka
    Ja mam 13 lat i mnie raczej słuchają i z mym zdaniem się liczą więc z Twoim będzie podobnie

Jezus, Maria... Ludzie! Chłopak zapytał tylko, czy istnieje mod o chuliganach, a Wy go za to chcieliście zlinczować i obraziliście się na cały świat! Wrzućcie na luz, bo takie zachowanie jest wybitnie żałosne. Tym bardziej, że M&B to nie jest gra o miłości do bliźniego, a masowym zabijaniu, gdzie trup ściele się gęsto, a główny bohater nieraz wręcz brodzi we krwi.

Chuligaństwa popierać nie mamy zamiaru, ale też nie będzie urządzania publicznego linczu na każdej osobie, która zapyta o coś, co niekoniecznie nam się podoba. Proszę o choć odrobinę tolerancji.

NIFN, bywaj i powodzenia. Dzięki za czas, który nam poświęciłeś. :)

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 13, 2009, 11:56:12 »
    Gdybyś był na miejscu moim i Aex. to też byś tak zareagował na tego kibica-fanatyka
    Ja mam 13 lat i mnie raczej słuchają i z mym zdaniem się liczą więc z Twoim będzie podobnie

Jezus, Maria... Ludzie! Chłopak zapytał tylko, czy istnieje mod o chuliganach, a Wy go za to chcieliście zlinczować i obraziliście się na cały świat! Wrzućcie na luz, bo takie zachowanie jest wybitnie żałosne. Tym bardziej, że M&B to nie jest gra o miłości do bliźniego, a masowym zabijaniu, gdzie trup ściele się gęsto, a główny bohater nieraz wręcz brodzi we krwi.

Chuligaństwa popierać nie mamy zamiaru, ale też nie będzie urządzania publicznego linczu na każdej osobie, która zapyta o coś, co niekoniecznie nam się podoba. Proszę o choć odrobinę tolerancji.

NIFN, bywaj i powodzenia. Dzięki za czas, który nam poświęciłeś. :)

JEFERIAZ:
    Dobrze Deadalus,ale dokładnie po avatarze było widać z kim ma się do czynienia (kibic-fanatyk) Dobra,zakończmy już ten temat,ja nadal będę nieobecny na t4w.

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 13, 2009, 11:57:50 wysłana przez Jeferiaz »

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 13, 2009, 12:06:52 »
    Osobiście nie identyfikuję się i odcinam się z ostatnimi kilkoma postami, jego zdanie nie odzwierciedla mojego zdania, credo, nie jest moim oficjalnym stanowskiem.
    XXX

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 14, 2009, 13:11:16 »
    Przeczytałem na forum co poniektórych teksty o tym modzie Huligans i jednoczesnymi ostrzeżeniami od administracji, i powiem szczerze, że mieli rację, rozdymaliście strasznie głupio pytanie jednego z forumowiczów, i całkowicie bezsensownie, a nawet idiotycznie pojechaliście po nim, coś było o pedofilach, wibratorach, nie tylko powinniście zrezygnować z forum, ale też mając takie kretyńskie pomysły z życia publicznego.....a na samym końcu tworzyć bezsensowną litanie na temat odejscia z forum, wielkie pożegnanie....to jest śmieszne, po prostu smieszne, zachowujecie się jak rozkapryszone dzieciaki albo sflustrowane kobiety( znam się na tym , mam żonę:)

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 14, 2009, 13:16:20 »
    Ja sobie darowałem korzystanie z forum nie przez ten temat, tylko przez ogół. Tamten temat to dobił i to nie dlatego, ze ktoś zapytał o moda, tylko przez reakcję użytkowników na to pytanie. Innymi słowy coś się tu zdrowo porąbało, a ja nie mam zamiaru patrzeć na głupotę ludzi.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 14, 2009, 13:16:38 »
    Wolę być rozkapryszonym dzieckiem niż nie zwracać uwagi na to w jakim kierunku idzie dzisiejsza młodzież, a nawet dzieci. Może jestem też jakimś ramolem, ale to co się teraz dzieje ze społeczeństwem (12 letnie łyse koksy, 13 sexi dziewczynki eksponujące swoje atuty (rotfl), spędzające dzień na solarium, nie znające języka ojczystego, o żałosnej inteligencji). Osobiście nie zgadzam się na taki stan rzeczy, niby mamy starzejące się społeczeństwo, ale jak już ja będę stary chcę żyć bezpiecznie a nie modląc się za każdym razem jak wyjdę z domu czy mnie jakiś 16 letni gnój nie zabije dla paru złotych. Albo ja go nie zabiję w obronie własnje i pójdę za to siedzieć. Bo skrupułów nie mam.
    XXX

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Kwietnia 14, 2009, 13:37:53 »
    Alek zgadzam się z Tobą w 100 %, forum idzie w złą stronę i przydałby się jakiś bat w postaci większej ilości ostrzeżeń i banów, Aexalven znam problem dzisiejszej młodzieży w sumie myślę, że ludzie na poziomie skończyli się w szkołach wraz z odejściem mojego rocznika, później już było tylko gorzej, ale ostatnimi paroma tekstami pokazałeś, że nie masz umiaru w swoim języku, a także podejściem do wielu spraw dorównujesz tym niektrórym osobom na forum

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #37 dnia: Kwietnia 14, 2009, 13:39:39 »
    Nie mam umiaru w języku, prawda. Dawno już się przekonałem, że jeśli nie stosuje się twardej retoryki, opartej na drastycznych przykładach\metaforach to nikogo to nie rusza. Współczesna "polityka" musi się opierać na taich chwytach by coś osiągnąć. I chyba nie zaprzeczysz.
    XXX

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Kwietnia 14, 2009, 14:16:59 »
    Zaprzecze, bo nie utożsamiam sie z ludźmi kreującymi taką "politykę", masz po to intelekt i rozum, żeby z niego korzystać.....to takie kolokwialne zniżanie się do poziomu innej osoby, aby tylko ona Cie zrozumiała.....bezsens, totalny bezsens....masz ponad dwadzieścia lat, powiinieneś świecić przykkladem zachowania, a nie robić z siebie imbecyla, wśród ludzi, którzy mają trochę więcej szarych komórek....niż niektóre "dzieci"....

Offline Petros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Kwietnia 14, 2009, 15:28:27 »
    Szkoda że dopiero teraz ten temat zobaczyłem.
    Co wy szukacie przyjaciół w internecie? (ludki z pierwszych 2 stron), jeżeli to forum naprawdę Was nie obchodzi to poco ten temat.
    Psycholog by pewnie stwierdził że to wołanie  o pomoc/chęć zwrócenia uwagi na siebie.
    Świata nie zmienicie.   

Offline Michel96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Kwietnia 14, 2009, 15:31:37 »
    Wolę być rozkapryszonym dzieckiem niż nie zwracać uwagi na to w jakim kierunku idzie dzisiejsza młodzież, a nawet dzieci. Może jestem też jakimś ramolem, ale to co się teraz dzieje ze społeczeństwem (12 letnie łyse koksy, 13 sexi dziewczynki eksponujące swoje atuty (rotfl), spędzające dzień na solarium, nie znające języka ojczystego, o żałosnej inteligencji). Osobiście nie zgadzam się na taki stan rzeczy, niby mamy starzejące się społeczeństwo, ale jak już ja będę stary chcę żyć bezpiecznie a nie modląc się za każdym razem jak wyjdę z domu czy mnie jakiś 16 letni gnój nie zabije dla paru złotych. Albo ja go nie zabiję w obronie własnje i pójdę za to siedzieć. Bo skrupułów nie mam.

Wiem o co ci chodzi muszę przyznać że mieszkam na Jeżycach (Poznań) i na przeciwko mam nie miłą bramę z huliganami a mam 12 lat (bez komentarza) i po ciemku sie boje na ulice wyjść, by nie dostać w zęby albo gorzej.
    Celem wojny nie jest umieranie za ojczyznę, ale sprawienie aby tamci skurwiele umierali za swoją.(Generał George S. Patton)

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Kwietnia 14, 2009, 15:41:31 »
    Co wy szukacie przyjaciół w internecie? (ludki z pierwszych 2 stron), jeżeli to forum naprawdę Was nie obchodzi to poco ten temat.
    Psycholog by pewnie stwierdził że to wołanie  o pomoc/chęć zwrócenia uwagi na siebie.
    Świata nie zmienicie.   

W naszym ukochanym narodzie jest takie coś jak "Wolność słowa" o ile wiesz co to... na forum możemy prowadzić różne dyskusje itd. więc nie udawaj członka GAS (Gwardia Anty Spam)
    A o pomoc to zacznij wołać Ty,do ... najlepiej nauczycielki/nauczyciela J.polskiego.

Offline Petros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Kwietnia 14, 2009, 15:56:11 »
    Świata nie zmienicie.   

W naszym ukochanym narodzie jest takie coś jak "Wolność słowa" o ile wiesz co to... na forum możemy prowadzić różne dyskusje itd. więc nie udawaj członka GAS (Gwardia Anty Spam)
    A o pomoc to zacznij wołać Ty,do ... najlepiej nauczycielki/nauczyciela J.polskiego.

Jesteś śmieszny! Jedyne kontrargumenty to odsyłanie do pisowni.
    Ba! twierdzisz że wolność słowa, to czemu się czepiasz kiboli?
    Sieczka którą nazywasz muzyką kuku w główce ci zrobiła.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Kwietnia 14, 2009, 15:57:56 »
    Świata nie zmienicie.   

Jesteś śmieszny! Jedyne kontrargumenty to odsyłanie do pisowni.
    Ba! twierdzisz że wolność słowa, to czemu się czepiasz kiboli?
    Sieczka którą nazywasz muzyką kuku w główce ci zrobiła.

Czepiam się kiboli bo mam prawo! To właśnie wypowiadanie się i używanie prawa do wolności słowa... skończmy tę śmieszną gadkę bo szkoda mi czasu na Ciebie!

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #44 dnia: Kwietnia 14, 2009, 16:23:55 »
    Mam prośbę do moderatora żeby zamknął ten temat,bo jest to niepotrzebna dyskusja z której nic konstruktywnego nie wyniknie.
    PS.Jeferiaz przestań sprawdzać każdego posta,bo robi się to żałosne.
    PS2.Proszę starajcie się zachować jakiś poziom dyskusji.