Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bywajcie  (Przeczytany 5387 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • XXX
    Bywajcie
    « dnia: Kwietnia 05, 2009, 20:55:14 »
    Krótko, żegnajcie. Jeśli bozia da, wrócę, jak pewna osoba zostanie należycie ukarana a nie broniona. Aż żal na to patrzeć.
    Już wiem, dlaczego nie lubię piłki, przyciąga idiotów.
    XXX

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: Bywajcie
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 05, 2009, 21:14:09 »
    No cóż ,żegnaj szkoda ,że odchodzisz ,ja na przykład lubię piłkę ale taką podwórkową;d.Będzie tu pusto bez ciebie ,żegnaj.

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 05, 2009, 21:19:34 »
    Żegnam jeszcze bezstronnego i nazistowskiego, pomawiającego mnie o pedofilię i przyisującego mi łatkę mordercy Arcyliszka.
    Specjalne buziaczki dla ciebie.

P.S
    Precz z kulturą, zrzućmy maski.

Niech zacni i normalni userzy zostawią tu swojego GG, może się kiedyś odezwę, jak ktoś coś będzie ode mnie chcieć oto moje: 2070266

U mnie nie ma cenzury.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 05, 2009, 21:23:32 wysłana przez Aexalven »
    XXX

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 05, 2009, 21:30:15 »
    Tak więc żegnaj. Na pewno będziesz jeszcze przeglądał to forum, ale podzielam Twoje zdanie. Ostatnio ktoś chyba nie daje sobie rady. Mam na myśli administrację. Nie jest to ich wina, ale tak to już bywa, gdy foum się rozrasta.
    Przy okazji także się pożegnam. Nie na stałe, bo zapewne będę jeszcze zaglądał lecz boli mnie to, co dzieje się ostatnio z forum.
    Przez jeden temat, napięcie związane z malejącym poziomem, forum traci dwóch jak mi się wydawało dobrych użytkowników. Niestety, życzę tylko pomyślnego prowadzenia forum. W razie problemów typu składka pieniężna itp. Możecie do mnie pisać, a pomogę.
    Być może ochłonę i za jakiś czas znów tu wróce, a tym czasem żegnajcie.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Tario

• Użytkownik
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 05, 2009, 21:34:10 »
    9723156 Ostatnio też myślałem nad opuszczeniem forum na jakiś czas , ale ten temat mnie dobił a sb przekręciło miecz do reszty..

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 05, 2009, 21:39:01 »
    Ech, szkoda, że odchodzicie z tak głupiego powodu. Chociaż was dobrze nie znałem, to żegnam was ciepło i liczę na rychły powrót. Podaję GG: 6155036, wątpię, by ktoś do mnie napisał, gdyż mnie nie znacie, ale podać nie zawadzi. Pozdrawiam.

Offline Niebieskooki

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 05, 2009, 21:41:15 »
    Żegnam jeszcze bezstronnego i nazistowskiego, pomawiającego mnie o pedofilię i przyisującego mi łatkę mordercy Arcyliszka.

Brawo, uważałem cie za człowieka poważnego i chociaż odrobinę trzymającego poziom. Według Tego(http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Godwina) dyskusje przegrałeś. Alkhadis, Ty sobie żartujesz chyba, to forum poziomu nie miało nigdy. Z czystym sercem mogę powiedzieć że jest to najżałośniejsze, i trzymające wygórowany poziom "oneta" forum jakie udało mi się odnaleźć. Brawa.

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 05, 2009, 21:46:18 »

Brawo, uważałem cie za człowieka poważnego i chociaż odrobinę trzymającego poziom. Według Tego(http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Godwina) dyskusje przegrałeś. Alkhadis, Ty sobie żartujesz chyba, to forum poziomu nie miało nigdy. Z czystym sercem mogę powiedzieć że jest to najżałośniejsze, i trzymające wygórowany poziom "oneta" forum jakie udało mi się odnaleźć. Brawa.

Czekałem tylko na taką wypowiedź, teraz mogę z czystym sercem wyjść ;)

Czekałem na wypowiedź dziecka wikipedii, mieniącego się znawcą jakichś praw. Szkoda, że nie znasz podstawowych pojęć z dziedziny retoryki, może cię tego nie uczyli. Poczytaj o retoryce i jej dziedzinach i dopiero się wymądrzaj wiedzą encyklopeyczną.

XXX

Offline Niebieskooki

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 05, 2009, 21:49:34 »
    Jakże miło się robi widząc jak kreatywne pojęcia potrafią wymyślić dzisiaj ludzie. Dziecko wikipedii? Mnie co prawda tego nie szkoda, ale godna pożałowania jest twoja znajomość nietykiety.

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 05, 2009, 21:51:33 »
    Netykieta... Kolejny który nie zaznaje życia.

Najpierw pieprzysz od rzeczy o pojęciach o których nie masz pojęcia (powołałeś się oczywiście na jakieś denne prawo internetowe, wymysł kilku grubasów siedzących za monitorem).
    Chcesz być znawcą retoryki, ale nie znasz kompletnie żadnego z jej zasad i praw. I się wymądrzasz.

Czemu teraz wszyscy chcą być mądrzy przez internet, a wykształcenie leci nam na łeb, na szyję?
    XXX

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 05, 2009, 22:50:51 »
    Aexalven, Alkhadias - skończcie się wygłupiać. ;) Wiadomo, że nad wszystkim zapanować się nie da. Nie musicie się obrażać o byle pierdółkę. Tak jak mówiłem, wyjdźcie na dwór, przespacerujcie się, a nieco ochłoniecie.

Z czystym sercem mogę powiedzieć że jest to najżałośniejsze, i trzymające wygórowany poziom "oneta" forum jakie udało mi się odnaleźć. Brawa.
    W takim razie wybitne brawa dla Szanownego Pana, gdyż Sz. P. również stanowi część tego "najżałośniejszego" forum i przyczynia się do jego "najżałośniejszości". Zawsze mnie intrygowali ludzie, którzy z własnej woli przesiadywali w czymś, co sami uznawali za gówno. Pocieszne osoby. :)

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 05, 2009, 23:04:05 »
    Spacer mi nic nie pomoże, z resztą byłem dziś na pięcio godzinnym i mi wystarczy.

Mnie tylko zadziwiło poczucie sprawiedliwości. Zupełnie jak w polskim prawie, popieranie bandytyzmu i cwaniactwa.
    XXX

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 06, 2009, 07:14:27 »
    To może ja wtrącę swoje trzy grosze. Autor tegoż tematu spytał tylko o mod o chuliganach, co nie jest równoznaczne z tym,że to chuligaństwo popiera. Czy jak poproszę o mod, w którym jest więcej krwi, to ludzie posądzą mnie o psychopatię? Czy jak spytam o mod o wojnach napoleońskich to jest to równoznaczne z tym, iż popieram działania Napoleona? Skąd, wiesz, kim on jest i co popiera. Może po prostu znudziła mu się gra i chce spróbować czegoś zupełnie nowego, innowacyjnego.

Offline Credo

• Użytkownik
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 06, 2009, 08:29:45 »
    Trzymaj się, Aex. Również dostałem ostrzeżenie, ale obraza to obraza i będę się z tym liczył. ;) Byle nie było bana - o to mi chodzi. Ale ten Chuligan mod wymiata. :P
    Powodzenia w życiu, Alk i Tobie również. Wracaj szybko, może uda nam się razem z modami przywrócić świetność forum, kiedy wchodziło się tu z radością i z myślą "Co te murzyny dzisiaj wymyślą?" :D.
    Pozdrawiam, jak najbardziej.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 06, 2009, 08:37:56 »
    Trzymajcie się, ale uważam, że nie potrzebnie tak reagujecie na tą sytuację.
    Bym wam powiedział co mi pomaga rozładować stres, ale to forum odwiedzają też "dzieci" więc sobie daruje...