Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Powitać  (Przeczytany 2812 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Cavalis

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Be the best! F*ck the rest!
    Powitać
    « dnia: Kwietnia 04, 2009, 12:33:39 »
    Chciałbym przygodę z tym forum zacząć od przedstawienia się i przywitania ;) Na imię mam Dominik (ehh jak wiadomo imion się nie wybiera) mam na karczychu 16 wiosen i 170 cm wzrostu ;D. O M&B dowiedziałem się od kumpla, ściągnąłem i zagrałem... Gra mnie kupiła, ale po iluś tam godzinach grania pomyślałem, że można by spróbować czegoś nowego i... wtedy właśnie wpadłem na to forum. ;) Bawię się troche w wings3d - profesjonalizm to nie jest ale od czegoś trzeba zacząć. Mam nadzieję, że dobrze mnie przyjmniecie, a mod/admin nie będzie miał okazji by mnie zbanować ;p

Pozdrawiam wszystkich użytkowników ;)
    "Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna: tą rzeczą jest honor."

Offline Troublesome

• Użytkownik
    • White N.I.G.G.A
    Odp: Powitać
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 04, 2009, 12:48:41 »
    Witaj! Również mamy nadzieję, że nie będzie okazji do karania Ciebie przez szefostwo. I żeby temu dopomóc, przeczytaj regulamin i stosuj się do niego.

PS
    A jak już przeczytasz regulamin, to rzuć okiem na mój temat w Off...:D
    BTW
    Jak już o tym mowa, też mam 16 lat...ale już nie 170:P Wyższy jestem od Was :D
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 04, 2009, 15:40:41 wysłana przez Troublesome »

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 04, 2009, 15:06:54 »
    Witam, witam! Tak się składa, że również mam 16 wiosen i 170 cm... :)  Życzę miłego pobytu na forum, wielu zwycięskich bitew, ogromnej armii i góry złota!

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 04, 2009, 16:32:40 »
    Ave zacny Cavalisie! Przywitujemy cię dzbanem wina w miejscowej tawernie:) Regulamin bla bla itd. Dużo worków na zwłoki twoich wrogów ci życzę.

Ps Wygląda na to że będziecie wyżsi niż ja. 21 lat pańskich i też 170, ale nie piszcie o wzroście bo wpadne w jakies kompleksy :)

Offline Cavalis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 04, 2009, 18:21:47 »
    Jakie tam kompleksy ;p Osobiście, jestem najniższy spośród znajomych i mi z tym dobrze. Jakoś nie wyobrażam sobie siebie patrzącego z góry na ludzi. A poza tym - małe jest pikne ;p

Pozdrawiam
    "Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna: tą rzeczą jest honor."

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 04, 2009, 18:23:42 »
    Heh, też tak mam, jestem chyba prawie najniższy ze znajomych. Ale się tym nie przejmuję, mój brat też był niski, a teraz tak urósł, że hoho. Nie przejmujcie się, chłopcy :)

Offline Troublesome

• Użytkownik
    • White N.I.G.G.A
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 05, 2009, 00:15:07 »
    Heh, a ja zawsze byłem najwyższy...i jeden z najwyższych w szkole...ale już nie rosnę:/

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 05, 2009, 18:43:30 »
    Jak to forum zbliża... Też mam więcej wiosen i też mam 170 cm.
    Gdzie Ci 170 cmowicze? Wokół mnie same kolosy ; d. Ale łatwiej takiemu piąstkę w krocze wsadzić, bo krasnoludy "szoncom".

Witam.
    XXX

Offline Cavalis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 06, 2009, 16:59:14 »
    Jest nawet takie mądre powiedzonko - "Wysoki jak brzoza a głupi jak koza". Coś w tym jest ;p A poza tym mniejsi są seksowniejsi i lepsi w łóżku (nauka się kłania) ;D

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 06, 2009, 18:19:52 »
    Jest nawet takie mądre powiedzonko - "Wysoki jak brzoza a głupi jak koza". Coś w tym jest ;p A poza tym mniejsi są seksowniejsi i lepsi w łóżku (nauka się kłania) ;D
    He he tego argumentu to już nic nie przebije :)

Offline Diego

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Jestem cziterem bo jeżdżę rowerem z wh
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 06, 2009, 18:33:38 »
    Co wy wiecie o wzroście ja mam 15 lat i 182cm. :)

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do
    podpisu!

Offline Cavalis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 06, 2009, 19:16:04 »
    Ha! (kolejny z mej niewyczerpanej studni powiedzonek cytat) Nie chwal dnia przed zachodem słońca ;p W końcu twemu ciału się znudzi tak bezustannie i bezsensownie rosnąć, a w tym czasie malutcy będą iść w górę. O tak właśnie! ;p Ale na poważnie. Dobrze mieć paru kumpli drągali, czasem przydają się w pod bramkowych sytuacjach. If you know what i'm mean. ;)

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 06, 2009, 19:38:14 »
    Bo ostatnio te dzieci to chyba z powodu niezdrowej żwyności tak rosną. Już 13 latki mają po te 180 cm.

Ale na starość przez ten szybki wzrost poczują co znaczy ból kości ;) I pneumatyka kości też pewno inaczej działa.
    XXX

Offline Cavalis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 06, 2009, 19:44:10 »
    O tak. Niema to jak chapnąć sobie jabłuszko z genem topoli albo szczura. I powiem wam jedno - mleko jest do bani ;/ Dzień w dzień piję aż mi uszami cieknie i nic. Eh... Ja chce do matczynej piersi!

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 06, 2009, 19:48:32 »
    Chłopoki, nie płakusiać! Urośniecie jeszcze z ten meter! Obaczycie!