Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam was :)  (Przeczytany 688 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dudus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Witam was :)
    « dnia: Marca 29, 2009, 18:30:36 »
    Cześć, nazywam się Patryk i jestem  spod nicku Dudus ;)

W Mount Blade gram już od długiego czasu i zawsze mnie coś zaskakuje (jak nowe mody). Interesuje się grami strategicznymi, RPG (np wiedźmin czy gothic). Zazwyczaj nie lubię czytać książek ale tylko jedna mnie zaciekawiła a mianowicie, autora Andrzeja Sapkowskiego, Wiedźmin. Robię filmiki na youtube z gry gothic, jako początkujący reżyser.

Tyle o mnie :)

Offline Danveld

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Witam was :)
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 29, 2009, 18:35:43 »
    Witam Cię serdecznie na forum, jaki rodzaj walki preferujesz oraz z kim trzymasz sztamę. Stosuj sie do regulaminu, a będzie wszystko dobrze.Życzę wielu wygranych bitew jeszcze więcej denarów oraz niezliczonej ilości pokonanych wrogów.

Offline Andre

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Witam was :)
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 29, 2009, 18:48:17 »
    Witam, witam, również jestem fanem serii Gothic, Wiedźmina oraz prozy Sapkowskiego. Życzę wielu wygranych bitew i góry denarów.