Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Moja gra oszalała  (Przeczytany 1060 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    Moja gra oszalała
    « dnia: Marca 27, 2009, 10:41:42 »
    Moja gra oszalała! Kiedy ściągnąłem Return of Zendar 1.5 chciałem zagrać w TEATRC (The Eagle...) i nie mogę wczytać swojego zapisy gry... ale mniejsza z tym,klikam,że chcę rozpocząć nową grę ,klikam mężczyzna i nagle wyskakuje mi AWANSUJESZ NA 26 POZIOM po czym mam 300 pkt. biegłości itd. Kiedy wchodzę do gry nie jestem sam bo mam 3 "Imperial Drrraga" kiedy z nimi rozmawiam wyglądają jak Vaegirscy kozacy. Mapa gry całkowicie się zmieniła... powstało państwo PLEBS które ma połowę Vaegirów i Chanatu... nie ma Stanu Imperialnego i innych frakcji,ale to jeszcze nie wszystko! Moje EQ składa się z "ciężkiego młota", "czapki pielgrzyma" "płytowej zbroi" i "konia wojennego" oraz z 20k denarów. Kiedy wchodzę do zamków pisze mi malucieńkim druczkiem "Odpocznij tu przez jakiś czas, NAPOTYKASZ żebraka,teraz wiedzą,że jesteś nie żebr"  A zaś kiedy walczę z bandytami nie ma ich ciał... tylko głowy.

Muszę gierkę odinstalować i zainst. na nowo... ubolewam nad tym bo strace sejvy... :/

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Moja gra oszalała
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 27, 2009, 13:36:42 »
    Przy reinstalu nie stracisz sejwów gdy wybierzesz gdy deinstalator spyta czy chcesz usunąć sejwy. Jak wybierzesz, że chcesz pozostawić to po reinstalu będziesz je miał, ale przy twoim problem-ie/ach nie wiem czy i tak będą działać.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 27, 2009, 14:23:53 »
    Przy reinstalu nie stracisz sejwów gdy wybierzesz gdy deinstalator spyta czy chcesz usunąć sejwy. Jak wybierzesz, że chcesz pozostawić to po reinstalu będziesz je miał, ale przy twoim problem-ie/ach nie wiem czy i tak będą działać.

Przy reinst. wyskoczyło mi i kliknąłem,że chce zachować sejvy,ale ich nie mam... haha... normalnie kit... ale gram od nowa.

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 27, 2009, 14:25:42 »
    To trza było je sobie skopiować z Moich dokumentów.