Czołem. :)
W Mount&Blade gram już od dłuższego czasu, ale konto na tym forum mam dopiero od niedawna, toteż pora się przywitać. :) Mam szesnaście wiosen, a interesuję się historią (głównie okresem średniowiecza i wczesnej nowożytności) oraz psychologią. Jestem również fanem ogólnie pojętego fantasy i gier PC-towych wszelkiej maści. Do M&B przyciągnęła mnie głównie jej innowacyjność i możliwości jakie oferuje - wcielenia się w skórę pojedynczego wojaka na polu bitwy, zostania lennikiem władcy, najemnym żołdakiem, itp, a także jej modyfikowalność - do niewielu gier wychodzi taka ilość modów i niewiele gier jest przy tym tak przystępnych w modyfikacji. No i średniowieczny klimat, ale to chyba oczywiste. ;)
Jeśli chodzi o moją postać z Native, jest nią rycerz imieniem Zawisza. Jak każdy rycerz, preferuje walkę z konia. Niegdysiejszy wasal króla Gravetha, postanowił pomóc Lady Isolli z Suno zdetronizować uzurpatora Harlausa i odzyskać tron Swadii. Przyjaciel ludności Vaegirskiej oraz Rhodockiej, zagorzały wróg Khergitów. Do tego dość honorowy i sprawiedliwy. Nie będę się rozpisywał jeśli chodzi o cyferki - powiem jedynie, że ma coś koło 23 poziomu. :)
Pozdrawiam.
[edit]
Aha - regulamin przeczytałem oczywiście. :P