Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: W jakim modzie znajde wiecej zbroi płytowych??  (Przeczytany 1291 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MiGu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    W jakim modzie znajde wiecej zbroi płytowych??
    « dnia: Marca 23, 2009, 21:56:41 »
    Jak w temacie szukam moda w ktorym bedzie wiecej pełnych zboi płytowch niz plate armor i blac armor?? Chetnie zagram armia ktora az błyszczy sie w słoncu:)

Offline Andre

• Użytkownik
    Odp: W jakim modzie znajde wiecej zbroi płytowych??
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 23, 2009, 22:01:43 »
    Również przyłączam się do prośby. Chciałbym mod z zbrojami płytowymi z XV w. Praktycznie wszystkie mody przeszukałem, jednak mnie nie zadowalają. Może się jakiś uchował?
    PS Ja jeszcze nigdy w Native nie widziałem black armor, wiem, że istnieje, ale u mnie to go chyba nie ma.

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 23, 2009, 22:02:57 »
    'Plate armor' to dosłownie 'zbroja płytowa', więc nie widzę w tym sensu. ;-)

Jakkolwiek jednak, nowe zbroje płytowe znajdziesz w każdym porządnym większym modzie (ok. 50% z tych, w które grałem, ma nowe).

PS. Andre, black armor jest, ale trzeba go odblokować. Odsyłam do spisu modów, jest tam link do bodajże 'Black armors back to shops'.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 23, 2009, 22:15:32 »
    Polecam mod SoD i grać chyba Adenianami(Kingdom of Adenian, czy coś w tym stylu), oni są zakuci w piękne zbroje płytowe ;)

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 24, 2009, 07:19:28 »
    Tak adenianie są zakuci w zbroje ale lepiej się prezentują w tym antarianie, u nich każdy ma płytówke.Oczywiście polecam zajrzeć do SoD(Sword of Damockes)