Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem ;/  (Przeczytany 974 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline przemek01

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem ;/
    « dnia: Marca 23, 2009, 14:17:34 »
    Witam.Więc chce przedstawić mój problem.A polega on na tym ze Król Graveth nie chce mnie awansować na Lorda.
    Ciągle pisze żebym udowodnił ze się nadaje.Więc zdobyłem wrogi zamek(sam)i pojmałem lorda.A on mi ciągle mówi żebym udowodnił
    A może to być dla tego ze na początku spuźniłem  się w misji z kampanią króla graveth'a? Na poprzednim save jak wykonałem to zadanie to od razu mnie awansował.Czy będę miał szanse wykonać to zadanie jeszcze raz?

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    Odp: Problem ;/
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 23, 2009, 14:20:00 »
    Niestety, nic nie poradzisz na początku. Staraj się wykonywać questy i dużo walczyć, aby powiekszyć sobię reputację. Im więcej reputacji tym więcej władców będzie Ci słało oferty wasalstwa.
    Poza tym nazwa tematu zła, no i mogleś już poszukać na forum, bo było o tym.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    Odp: Problem ;/
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 23, 2009, 14:33:37 »
    Tak naprawdę to to "udowodnienie ze się nadajesz" sprowadza się do zdobycia około 120-150 renown(reputacja)i trochę relacji z królem ;) MI wystarczy że zrobię postać o buildzie syn szlachcica> paź na dworze> giermek to mam 100 remown, potem wygram turniej i mam 120 i zrobię 2-3 questy dla króla i już chce mnie przyjąć ;)