Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pokój z frakcją, która nie ma żadnego zamku ;/  (Przeczytany 1048 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pablo_80

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Pokój z frakcją, która nie ma żadnego zamku ;/
    « dnia: Marca 22, 2009, 16:01:48 »
    Witam. Mam problem - wykonałem zadanie dla wójta, polegające na zawarciu pokoju z wrogiem...niestety zanim został ogłoszony pokój, inny lord zdobył ostatni zamek będący w posiadaniu przeciwnika (Swadii, ja gram po stronie Chanatu). Pytanie : jak wywołać wojnę ze Swadią? Atak na karawanę nie wchodzi w grę, ponieważ nie mają żadnej karawany...

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: Pokój z frakcją, która nie ma żadnego zamku ;/
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 22, 2009, 16:05:48 »
    Niestety pucki niespotkasz jakiegoś wrogiego lorda(swadianskiego) i go niebijesz to wojny niewywołasz. Możesz także poczekać aż ktoś inny wykończy swadiańskich niedobitków

Offline pablo_80

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 22, 2009, 16:51:31 »
    No właśnie spotykam Swadiańskich lordów, przy czym oni nie są już wrodzy - pokój został zawarty, a Swadia została bez jednego zamku;) Natomiast gdy spotykam Swadiańskiego lorda, to w menu rozmowy mogę wykonać dla niego zadanie. Pewnie jakbym się postarał, to byłbym w stanie nabić sobie stosunki ze swadią do 100...ale ja chcę ich wykończyć a nie wspomagać:)

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 22, 2009, 16:54:04 »
    Pogadaj z jakimś swadiańskim lordem i zaatakuj go, mam identyczną sytuacje z królestwem rhodoków i jakoś ich wybijam jeden po 2