Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Siemka ^^  (Przeczytany 712 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Syaoli

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Siemka ^^
    « dnia: Marca 22, 2009, 10:06:58 »
    Siemka wszystkim uczestnikom forum..Miło(albo nie miło)będzie was poznać(choć dużo was)w Mount&Blade gram około 3 tygodnie a , postać mam nawet silną..nie jestem cheaterem ,gram dla przyjemności..nie lubie spamerów,cheatrów(za przeproszeniem)"idotów"którzy są bezsensown

Pozdro Syaoli

Co to jest siła..? to nie tylko mięśnie ale także spryt i inteligencja(ewentualnie "gadane" xD)

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: Siemka ^^
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 22, 2009, 10:09:50 »
    Witaj  pewnie regulamin już czytałeś i po samym powitaniu widzę ,że niebędziesz miał z (niektórymi) konfliktów. Jeszcze raz witaj

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Life goes on, come of age...
    Odp: Siemka ^^
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 22, 2009, 10:16:40 »
    witaj witaj

PS: postaraj się nie przekręcać wyrazów niektórzy są na to uczuleni (tak jak ja xD)
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."