Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Żegna was rencista moje drogie dzieci...  (Przeczytany 1293 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline harryangel

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Żegna was rencista moje drogie dzieci...
    « dnia: Marca 21, 2009, 23:02:58 »
    ..nie spamujcie za dużo!!! Może kiedyś na nowo odkryje wasze forum)).Pozdrowienia dla normalnych ludzi i dla Ciebie pc-maniac. Dzięki Tobie duzo sie nauczyłem i będę z Twoich rad korzystał. Bye, 3majcie się))
    ,, Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów,,. Stanisław Lem

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Żegna was rencista moje drogie dzieci...
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 22, 2009, 07:53:11 »
    Trzymaj się w swojch dalszych drogach i nie zapominaj o M&B.

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 22, 2009, 09:01:04 »
    Niestety nie zdążyłem cię jeszcze poznać, ale pozdrawiam cię i życzę szczęścia i powodzenia.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 22, 2009, 18:10:33 »
    Trochę późno, ale z ciężkim sercem żegnam Pana Marka. Mam tylko nadzieję że nie opuszczasz tego forum, bo było Ci tu źle lub ktoś Cię sprowokował.
    Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 22, 2009, 20:39:10 »
    ...ktoś mi pw przysłał z kilkoma bluzgami ..nie będę pisał kto ..powiem tylko ,że dzieci operuja kwiecistą polszczyzną. Tylko nie wiem po kiego bluzgać na moją skromną osobę?? Ja do nikogo jeszcze nie pisałem na pw i myślę ,że moje posty też nikogo nie obraziły.Forum będę przeglądał ale żadnych postów pisał nie będę..może konto zmienie o ile admin pozwoli)) Pozdrawiam.
    ,, Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów,,. Stanisław Lem

Offline Troublesome

• Użytkownik
    • White N.I.G.G.A
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 22, 2009, 21:48:31 »
    Szczerze mówiąc..nie widziałem żadnego Pańskiego posta...ale pamiętam temat powitalny, dlatego i tutaj pozwolę sobie się wypowiedzieć.
    Osobiście uważam, ze pw od jakiegoś niewyżytego dziecka, które stara się podbudować w internecie przez niewyszukane bluzgi...powinno być po prostu zignorowane. Bo właśnie o taką reakcję takim osobom chodzi...a ignorancja ich niszczy, wiem z doświadczenia;)
    Ale, skoro decyzja już podjęta, powiem tylko: Do widzenia. Miłego przeglądania forum incognito;) I szczęścia w normalnym życiu.

Pozdrawiam Troublesome

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 22, 2009, 22:03:37 »
    Tego się nie spodziewałem po użytkownikach tego wspaniałego forum. Aż mi wstyd. Teraz widzę że to forum powli podupada i traci dawną świetność, trzeba coś z tym zrobić. Nie dawałem kasy by ktoś mógł tu bluzgać na innych ;p A już na pewno nie na starszych. Mam tylko nadzieję że ta osoba przeprosiła Cię za swoje szczeniackie zachowanie, jeżeli nie, to niestety tylko potwierdza moje wrażenie poziomu niższego niż dawniej. Na twoim miejscu wskazał bym delikwenta administracji, bo tego nie można tolerować i pobłażać gówniarzom.
    Tyle z mojej strony.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 22, 2009, 22:44:06 »
    Wykasowalem juz tego posta ...nawet nie pamietam kto to był, podejrzewam ,że specjalnie  zrobił sobie konto by coś takiego nabazgrać ..jeszcze z niesamowitymi błędami ortograficznymi. Nieważne było- minęło a ja sie tym wcale tak nie przejąłem. Napisałem o tym dla przykładu dla normalnych forumowiczów do czego zdolne są dzieci. Tak na marginesie, kiedyś zagrałem sobie w Metin 2..długo nie pograłem ^^..kupa chamstwa i kupa bluzgów właśnie od tych niedowartościowanych , rozwydrzonych i rozpieszczanych przez rodziców dzieciaków. Administracja Metin 2 mimo licznych monitów to toleruje. Można zacytować Adama Mickiewicza ,,JEDŻMY NIKT NIE WOŁA,, .pOZDRAWIAM.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 23, 2009, 11:08:56 »
    Wykasowalem juz tego posta ...nawet nie pamietam kto to był, podejrzewam ,że specjalnie  zrobił sobie konto by coś takiego nabazgrać ..jeszcze z niesamowitymi błędami ortograficznymi. Nieważne było- minęło a ja sie tym wcale tak nie przejąłem. Napisałem o tym dla przykładu dla normalnych forumowiczów do czego zdolne są dzieci. Tak na marginesie, kiedyś zagrałem sobie w Metin 2..długo nie pograłem ^^..kupa chamstwa i kupa bluzgów właśnie od tych niedowartościowanych , rozwydrzonych i rozpieszczanych przez rodziców dzieciaków. Administracja Metin 2 mimo licznych monitów to toleruje. Można zacytować Adama Mickiewicza ,,JEDŻMY NIKT NIE WOŁA,, .pOZDRAWIAM.
    Ja na Pana miejscu niezwłocznie wysłałbym stosowną notkę do administracji forum...
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor